Έκθεση PELOPONNISOS EXPO: Η Εντυπωσιακή παρουσία του Δήμου Τρίπολης.

Έκθεση PELOPONNISOS EXPO: Η Εντυπωσιακή παρουσία του Δήμου Τρίπολης.
 
Ο Δήμος Τρίπολης δεν θα μπορούσε να λείπει από την έκθεση PELOPONNISOS EXPO 2016, την μεγάλη γιορτή της επιχειρηματικότητας όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής, που είχαμε τη χαρά να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας από τις 9-13 Νοεμβρίου. Την έκθεση συνδιοργάνωσαν τα Επιμελητήρια της γεωγραφικής περιοχής της Πελοποννήσου και η Περιφέρεια Πελοποννήσου με την στήριξη του Δήμου Τρίπολης. Η συλλογική αυτή προσπάθεια, σφραγίστηκε με την εμπιστοσύνη επιχειρηματιών από όλη την Πελοπόννησο έτυχε μεγάλης ανταπόκρισης, καθώς πάνω από 20000 επισκέπτες που ξεναγήθηκαν στους εκθεσιακούς της χώρους κατά τη διάρκεια του πενθημέρου.
Το εκθεσιακό περίπτερο του Δήμου Τρίπολης διακοσμημένο με γνωστά και παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής αλλά και φωτογραφίες από μοναδικά τουριστικά τοπία και ομορφιές του Δήμου μας, απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από τους επισκέπτες της έκθεσης.
Αξίζει να αναφερθεί πως οι επισκέπτες, ενημερώθηκαν για περιοχές τουριστικού ενδιαφέροντος, κεράστηκαν και γεύτηκαν τα τοπικά μας προϊόντα, καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας της έκθεσής, ενώ μικροί και μεγάλοι συμμετείχαν και στην κλήρωση για ένα ποδήλατο στα χρώματα της Ανακύκλωσης.

Παράλληλα στο πλαίσιο προγραμματισμένων εκδηλώσεων της PELOPONNISOS EXPO σε ημερίδα που οργανώθηκε από το Δήμο Τρίπολης μαζί με τη Ελληνική Εταιρία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και την «Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ» οι επισκέπτες έμαθαν περισσότερα για σύγχρονες μεθόδους ανακύκλωσης αλλά και ενημερώθηκαν για τα ενθαρρυντικά αποτελέσματα του Δήμου Τρίπολης στις δράσεις ανακύκλωσης, αφού το 2013 οι τόνοι ανακυκλώσιμων ήταν 1200, ενώ το 2015 έφτασαν τους 1500, αποτελέσματα που οφείλονται στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Δήμος Τρίπολης με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο σε θέματα ανακύκλωσης κ.Τότση, σε συνεργασία με τους υπαλλήλους του δήμου μας.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη συλλογική προσπάθεια ανάδειξης της αξίας της Πελοποννήσου και προώθησης της εξωστρέφειας, τους επιχειρηματίες και παραγωγούς, που προσέφεραν τα προϊόντα τους για το περίπτερο του Δήμου Τρίπολης, αλλά και να πούμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσους εργάστηκαν για την άρτια διοργάνωση της PELOPONNISOS EXPO 2016.
Να ενημερώσουμε το κοινό, πως ο νικητής της κλήρωσης του ποδηλάτου που πραγματοποιήθηκε στην PELOPONNISOS EXPO 2016 την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, είναι ο μικρός Αλέξανδρος Μπουρτζουκλής ο οποίος και παρέλαβε το δώρο του!!!!!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη