Στην WOP Ντουμπάι η Περιφέρεια Πελοποννήσου για την προβολή των νωπών


Στη διεθνή έκθεση Φρέσκων Φρούτων & Λαχανικών, WOP DUBAI  που πραγματοποιήθηκε από 13 έως 15 Νοεμβρίου 2016 συμμετείχε η Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η έκθεση έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο Dubai World Trade Center  του Ντουμπάι και αποτέλεσε σημαντικό γεγονός στο χώρο των τροφίμων. Η Διεθνής Έκθεση WOP DUBAI αποτελεί τη δημοφιλέστερη διεθνή έκθεση και σημείο συνάντησης για τους επαγγελματίες του κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών στην περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου εκπροσώπησε ο Δρ. Απόστολος Παπαφωτίου, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος. Στο περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου παραβρέθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Διονύσιος Ζώης και ο ΟΕΥ κ. Χρήστος Σταμπουλόπουλος.

Οι συμμετέχοντες της ελληνικής αποστολής εγκαινίασαν την έκθεση μαζί με τον Υπεύθυνο για την εισαγωγή φρούτων στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κ. Φαιζάλ, τον υπεύθυνο Asset Management του Ντουμπάι κ. Τζούμα Κχαλίφα καθώς και τον Όλιβερ Κουρτ CEO της Messe Essen και τον Ινγκόρ Κλόβερ managing director της Planetfair Group. Ο κ. Φαιζάλ και η αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν και το περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου γνώρισαν από κοντά το Καλάθι των Ποιοτικών Προϊόντων και ειδικότερα των φρούτων και λαχανικών.

Η έκθεση καλύπτει κάθε τμήμα των επιχειρήσεων που παρέχουν φρέσκα προϊόντα (φρούτα και λαχανικά), οι συμμετέχοντες είναι από όλες τις αγορές του κόσμου και προσφέρεται μια πλήρη επισκόπηση της αγοράς για όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του κλάδου σε κάθε επίπεδο.

Η διοργάνωση φιλοξένησε 205 εκθέτες από 30 χώρες και 14 εθνικά περίπτερα, με εκθεσιακό χώρο περίπου 8.200 τμ. Την έκθεση επισκέφθηκαν 5.000 επαγγελματίες από 80 χώρες. Η έκθεση WOP DUBAI αποτελεί μια συνέχεια των σημαντικών γεγονότων που συμμετέχει κάθε χρόνο η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τον κρίσιμο τομέα φρούτων και λαχανικών, όπου διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η έκθεση Fruit Logistica στο Βερολίνο και η έκθεση Freskon στη Θεσσαλονίκη.
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου