Επίσκεψη Αρχηγού Αστυνομίας στον Περιφερειάρχη


Τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρο Τατούλη επισκέφτηκε ο  Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, συνοδευόμενος από τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξίαρχο Αδαμάντιο Μητρόπουλο και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αρκαδίας, Ταξίαρχο Δημήτριο Τριγώνη.

 

Τα βασικά θέματα που συζητήθηκαν στη συνάντηση, ήταν η ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών, η παραβατικότητα και η οδική ασφάλεια, με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να κάνει λόγο για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει από την ημέρα που ανέλαβε για την ανάδειξη του ανθρωποκεντρικού προσώπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, εξέφρασε την ικανοποίηση του για το επίπεδο της Ελληνικής Αστυνομίας και τόνισε πως συμμερίζεται το σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει στη Χώρας μας, ενώ επεσήμανε ότι το δυναμικό της Αστυνομίας διαπνέεται από υψηλό φρόνημα, την βαθιά της πίστη στη προστασία των έννομων συμφερόντων των πολιτών και με τη βαθύτατη δημοκρατική της αντίληψη στον αμοιβαίο και διακριτό σεβασμό απέναντι στα ανθρώπινα δικαιώματα των πολιτών.

 

Ο Περιφερειάρχης έκανε ειδική αναφορά στην άριστη συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Περιφερειακής Αρχής και όλων των εργαζομένων στην Αστυνομία, στην κοινή τους προσπάθεια για να παραμείνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου ως μία από τις ασφαλέστερες Περιφέρειες της χώρας.

 

Τέλος, ο Περιφερειάρχης υπενθύμισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν η πρώτη που ενέπνευσε το προηγούμενο Αρχηγείο για να δημιουργήσει το πρόγραμμα ενίσχυσης των υποδομών σχετικά με την οδική ασφάλεια και σε αγαστή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, με κάθε τρόπο θα ενισχύσει τις υπηρεσιακές δυνατότητες της Αστυνομίας στην Πελοπόννησο.

 

Στη συνάντηση παρευρέθηκε και η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα. Ντίνα Νικολάκου.






 

 

 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη