Διαγωνισμός Καραόκε στην Βλαχέρνα

Διαγωνισμός Καραόκε όροι και κανόνες.
Διαγωνιζόμενοι: Στο διαγωνισμό καραόκε θα συμμετέχουν έως δώδεκα (12) διαγωνιζόμενοι. Οι διαγωνιζόμενοι μπορεί να συμμετέχουν ως ένας τραγουδιστής/στρια, ή δύο (ντουέτο), ή τρεις (τρίο), ή περισσότεροι (συγκρότημα ή χορωδία). Κάθε περίπτωση  από τις πιο πάνω θα μετρά ως ένας διαγωνιζόμενος. Μπορούν να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το δέκατο έκτο (16) έτος της ηλικίας, ανεξαρτήτως φύλλου.
Επιλογή τραγουδιού: Ο διαγωνιζόμενος με τη δήλωση της συμμετοχής του, θα ενημερώνει τους διοργανωτές για τον τίτλο του τραγουδιού με το οποίο θα διαγωνιστεί και θα εγκρίνεται, αρκεί το τραγούδι να υπάρχει στο ιντερνέτ (στη σελίδα youtube.com) σαν τραγούδι καραόκε. Το είδος του τραγουδιού μπορεί να προέρχεται από το ελληνικό ή ξένο ρεπερτόριο, μπορεί να είναι έντεχνο, λαϊκό, ρεμπέτικό ή παραδοσιακό. 

Κριτική επιτροπή – βαθμολογία: Θα υπάρχει βαθμολογία για τους διαγωνιζόμενους η οποία θα προέρχεται από τους κριτές και από το κοινό, που θα βρίσκεται στην αίθουσα πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός αλλά και κατά τη διάρκεια αυτού (όσοι προσέλθουν  μετά την έναρξη της εκδήλωσης δεν θα δικαιούνται να ψηφίσουν, αφού δεν θα έχουν ολοκληρωμένη άποψη). Η βαθμολογία θα είναι του τύπου Eurovision όπου όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα βαθμολογούνται από το 1 (ένα) έως το 12 (δώδεκα). Το 12 (δώδεκα) θα είναι ο μεγαλύτερος βαθμός και θα δίνεται στο διαγωνιζόμενο που έκανε την καλύτερη εκτέλεση, ενώ το 1 (ένα) θα είναι ο μικρότερος βαθμός και θα δίνεται στο διαγωνιζόμενο με τη χειρότερο εκτέλεση, κατά την κρίση της κριτικής επιτροπής αλλά και του κοινού. Ο βαθμός που θα δίνεται στον κάθε διαγωνιζόμενο, θα είναι ένας και μοναδικός, η ύπαρξη του ίδιου βαθμού για δεύτερη φορά στη λίστα βαθμολογίας θα κηρύσσει άκυρο το δελτίο ψηφοφορίας. Η κριτική επιτροπή και το κοινό είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσουν όλους τους βαθμούς από το 1 έως το 12 προς τους διαγωνιζόμενους, αλλιώς το δελτίο ψηφοφορίας θα είναι άκυρο. Η άθροιση των βαθμών της επιτροπής και του κοινού θα αναδείξει το νικητή του διαγωνισμού καραόκε.
Δήλωση συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή προς τη διοργανώτρια αρχή (Α.Ε.Β.) έως την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου, επικοινωνώντας με τους υπεύθυνους στα τηλέφωνα ή στο e-mail που υπάρχουν στα στοιχεία επικοινωνίας ή γράφοντας σχόλιο με τα στοιχεία τους (όνομα επώνυμο) και το τηλέφωνο ή e-mail τους στο άρθρο στο vlaxerna.gr (δεν θα δημοσιοποιούνται τα στοιχεία θα είναι μόνο για την επιτροπή, για να μπορέσει να έρθει σε επαφή με τον διαγωνιζόμενο).
Επικοινωνία: Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας (είναι υποχρεωτικό να δώσετε όνομα επώνυμο και τηλέφωνο ή e-mail):
  • γράφοντας σχόλιο στο τέλος του άρθρου στο vlaxerna.gr (δεν θα δημοσιοποιείτε η επικοινωνία σας)
  • στο τηλέφωνο 6974704000 και e-mail: clolonis@gmail.com  Κωνσταντίνος Λολώνης, υπεύθυνος διοργάνωσης της εκδήλωσης και μέλος της Α.Ε.Β..
  • στο τηλέφωνο 6978907618 Αθανάσιος Δρακόπουλος πρόεδρος της Α.Ε.Β.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη