Λευτέρης Αυγενάκης Γραμματέας Ν.Δημοκρατίας: ''Είμαστε δίπλα στους πολίτες που δυσκολευονται''


Γράφει η Εριέλλα Χρυσού
Η Νέα Δημοκρατία με τη διοργάνωση της Γραμματείας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος πραγματοποίησε φιλανθρωπική μουσική βραδιά με ελληνικά και ξένα κάλαντα στο θέατρο Αλίκη. Η είσοδος ήταν δωρεάν και οι παραβρισκόμενοι προσέφεραν ως αντίτιμο είδη διατροφής και υγιεινής.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, ο Γραμματέας ΠΕ της Ν.Δ. και Βουλευτής Λευτέρης Αυγενάκης, ο Πρωτοσύγγελος Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Αρχιμανδρίτης π.Συμεών Βολιώτης, οι Βουλευτές Νίκος Βρούτσης και Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρ.πρόεδρος του κόμματος και Βουλευτής Γιάννης Πλακιωτάκης, πολιτευτές και εκπρόσωποι Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων.

Η Ζωή Ράπτη, Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, μίλησε στην κάμερα της διαδικτυακής τηλεόρασης της Νέας Σμύρνης www.nstv.gr για τις κοινωνικές δομές που διαπιστώθηκε πως έχουν ανάγκες και για την προσπάθεια του κόμματος να ενισχύσει τα άτομα που χρήζουν βοηθείας με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια της Εκκλησίας που πρωτοστατεί στον τομέα αυτό.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης, Γραμματέας της ΠΕ, ευχήθηκε σε όλους για το 2017, τονίζοντας πως παρόμοιες εκδηλώσεις επιβεβαιώνουν τον κοινωνικό χαρακτήρα της Νέας Δημοκρατίας που απευθύνεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα. «Η σημερινή εκδήλωση είναι μία απάντηση σε όσους πιστεύουν πως η πολιτική είναι μακριά από τους ταλαιπωρημένους πολίτες. Είμαστε εδώ να δώσουμε χέρι βοηθείας, αλλά θα είμαστε εδώ και αφού αναλάβει τη διακυβέρνηση του τόπου η Νέα Δημοκρατία.»
Τέλος, ο Γιώργος Λαρίσης, αναπληρωτής Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος, σχολιάζοντας την εκδήλωση, υπογράμμισε τον κοινωνικό και φιλανθρωπικό χαρακτήρα της, τονίζοντας πως, πέραν της συγκέντρωσης ειδών ανάγκης, σκοπός της εκδήλωσης ήταν φυσικά να παρουσιαστεί και το κοινωνικό πρόσωπο του κόμματος, όπως αυτό αναδεικνύεται μέσα από την προσπάθεια της Γραμματείας και των εθελοντών που συμμετέχουν σε αυτήν.

nstv.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη