Θα λειτουργήσει ξανά η κινητή βιβλιοθήκη!! 20.000 απο την ΕΛ.ΠΕ

ΕΛΠΕ:ΧΟΡΗΓΙΑ 20.000 στη Βιβλιοθήκη.
Ενα ντοκιμαντερ, δημιουργημένο ειδικά για το Φεστιβάλ ArcadianScreenings, από μια ομάδα στελεχων και φιλων της Βιβλιοθήκης με επικεφαλής τη διευθύντρια Γιώτα Τσουραπά , άγγιξε την ευιασθησια μιας μεγάλης εταιρείας, του ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ και έφερε στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης χορηγία 20.000 ευρω και δωρεάν καύσιμα για την επαναλειτουργία της Κινητής Μονάδας της Βιβλιοθήκης.
Η ανακοίνωση της χορηγίας έγινε με μήνυμα πρός το Φεστιβά...λ του κ Βασίλη Κουνέλη, μελους του Δ.Σ. των ΕΛΠΕ, προς το διευθυντη του Φεστιβαλ..
Το μήνυμα, που διαβαστηκε αμεσως μετα την προβολητου ντοκιμαντερ είναι το εξής.
«Αγαπητοι φιλοι,
δυστυχως το σημερινο ΔΣ των ΕΛΠΕ δεν μου επιτρεπει να ειμαι μαζι σας για να σας μεταφερω τις ευχες του προεδρου των ΕΛΠΕ Σταθη Τσοτσορου και του διευθύνοντος συμβουλου Γρηγορη Στεργιουλη στο Φεστιβάλ..
Στο πλαισιο της πολιτιστικης προσπαθειας σας και τιμωντας την εναρξη του σημαντικου για την Αρκαδια φεστιβαλ ARCADIAΝ SCREENINGS, ο ομιλος ΕΛΠΕ, δηλωνει την παρουσια του
στις αγωνιες και στα προβληματα της πολης και αναλαμβανει με την χορηγια ποσου 20.000€ πλεον των καυσιμων κινησης του το κοστος για την επαναλειτουργια της κινητης βιβλιοθηκης που βρισκεται απο το 2008 σε ακινησια ,ενα θεμα που αναδειχθηκε κατα την διαρκεια των Σεμιναρίων του STOR ΦΤΙΑΞΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΑΙΝΙΑ DOC στον χωρο της Βιβλιοθηκης και περιλαμβανεται και στην αποψινη προβολη σας.
Με φιλικους και πατριωτικους χαιρετισμους Βασιλης Κουνελης μελος Δ.Σ. ΕΛΠΕ.»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη