Απίστευτο και όμως...ελληνικό(!)

Και ναι είναι γεγονός.Άνοιξε η πρώτη σχολή φλερτ για άντρες στην Αθήνα.Ζώντας στην εποχή του ατομισμού και της υπερκτίμησης του "εγώ",αυτή η σχολή έχει ως σκοπό να βοηθήσει οποιονδήποτε να γκρεμίσει αυτά τα "εμπόδια".

Με μότο "Μπορείς να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου" η σχολή υπόσχεται να εξοπλίσει τους άνδρες με τα κατάλληλα εφόδια,ούτως ώστε να είναι σε θέση να "κατακτήσουν" κάθε γυναίκα.

Ποιοί όμως είναι οι πρωτεργάτες αυτής της σχολής;Είναι ο Χρήστος και ο Ανέστης.Δύο άντρες οι οποίοι όπως και πολλοί άλλοι στις μέρες μας  αρχικά φοβούνταν  να εξωτερικεύσουν και να κάνουν γνωστά τα συναισθήματά τους σε μια ποθητή γυναίκα.Σύμφωνα με τον Χρήστο το φλέρτ είναι ανεπτυγμένη μορφή επικοινωνίας,που μπορούν όλοι και όλες να επικοινωνήσουν.Το φλέρτ θέλει εξάσκηση και αν αποτύχετε δεν πειράζει μιας και όπως είπε ο Ανέστης "Όλοι οι επιτυχημένοι έχουν και πολλές φορές αποτύχει".

Θα μπορούσαμε να πούμε οτι με αυτό το εγχείρημα τους μας δείχνουν πως όλοι μπορούμε μέσω των κατάλληλων συμπεριφορών και στρατηγικών να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε.Οπότε αφήστε τις οθόνες και τα πληκτρολόγια και επικοινωνήστε την γλώσσα του φλερτ!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη