Στο νοσοκομείο ο Στάθης Ψάλτης


Μάχη για την ζωή δίνει ο γνωστός ηθοποίος Στάθης Ψάλτης.Εδώ και δέκα μέρες νοσιλεύεται σε ξακουστό νοσοκομείο της Αττικής.Στο πλάι του βρίσκονται φίλοι και συγγενείς που εύχονται να δουν τον δικό του άνθρωπο να βγει νικητής

Όπως γράφει η Espresso, τον Στάθη Ψάλτη έχουν έχουν ήδη επισκεφθεί στο δωμάτιό του κάποιοι συνάδελφοί του - ανάμεσά τους ο Λάκης Λαζόπουλος και ο Κώστας Πρέκας- για να μάθουν πώς εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του και να του ευχηθούν περαστικά. Ο περίγυρος του καλλιτέχνη δίνει με το σταγγονόμετρο πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει με την υγεία του, ενώ κάποιοι από τον στενό επαγγελματικό χώρο του- που τον πρώτο καιρό έκαναν πως δεν γνώριζαν τίποτα - τώρα μιλάνε για πολύ «σοβαρή κατάσταση».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας στην γνωστή εφημερίδα:«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη και ευχόμαστε να βγει νικητής.Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωμάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχτα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας».

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου