Βόλτα στην Ενημέρωση: Οι Σημαντικές ειδήσεις σε τίτλους

1)Την αποστασιοποίηση του στην ενδεχόμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ εξέφρασε με άρθρο του ο Πάνος Σκουρλέτης.Ο Υπουργός Εσωτερικών καλεί την κυβέρνηση να αντιταχθεί στον Κανιβαλισμό της ΔΕΗ.

2)Έκκληση για κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης έκανε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γεώργιος Στουρνάρας σε συνέντευξη του στο Capital.gr

3)Συνάντηση στην Λευκωσία ειχε σήμερα ο υπυργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς με τον Πρόεδρο της Κύπρου,Νίκο Αναστασιάδη.Στο επίκεντρο οι χειρισμοί Αθήνας-Λευκωσίας για το Κυπριακό.

4)Άρχισαν σήμερα οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων και εργοδοτών για την απασχόληση 10.000 ανέργων.Δικαιούχοι είναι οι άνεργοι τακτικής επιδότησης και οι δικαιούχοι επιδόματος μακροχρόνιων ανέργων.

5)Κέρδισε στις πρόωρες εκλογές της Βουλγαρίας το κεντροδεξιό κόμμα Gerb.

6)Χιονοστιβάδα σημειώθηκε σε γνωστή χιονοδρομική πίστα στην Ιαπωνία.Οι αρχές κάνουν λόγο για 8 νεκρούς και πολλούς τραυματίες.

7)Η Εθνική Λυρική σκηνή προσφέρει δωρεάν θέσεις για 400 ανέργους για την παράσταση "Τοπία"

8)Φτιάχτηκε  στις ΗΠΑ ο πρώτος τεχνητός πνεύμονας που μεταφέρεται στην πλάτη.Η συσκευή προορίζεται για ασθενείς που πάσχουν από αναπνευστική ανεπάρκεια.

9)Το γήπεδο τένις  του ΟΑΚΑ φαίνεται να θέλει για έδρα της ομάδας μπάσκετ ΑΕΚ ο πρόεδρός της Μάκης Αγγελόπουλος

10)Με τοπικές βροχές αρχικά στα ανατολικά και κυρίως από το απόγευμα στα υπόλοιπα ηπειρωτικά θα κυλήσει ο καιρός σήμερα.Στην Αττική περιμένουμε λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 Βαθμούς Κελσίου.




Γιώργος Μητρόπουλος


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη