Είδηση σοκ!Δείτε ποια χώρα αποκλείστηκε από την Eurovision

Αποκλείστηκε η Ρωσία από την Eurovision,μετά από τις αντιδράσεις της Ρωσίας.
Η Ουκρανία απαγόρευσε χθες στις 22/03/2017 την είσοδο στο ουκρανικό έδαφος  στην Ρωσίδα τραγουδίστρια Γιούλια Σαμοϊλοβα,η οποία είχε επιλεγεί για να εκπροσωπήσει την χώρα της στην Eurovision,που θα διεξαχθεί στις 13 Μαΐου στο Κίεβο.


Η 28χρονή τραγουδίστρια είναι μια καλλιτέχνης που είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα.Κατηγορείται από τις ουκρανικές αρχές ότι έδωσε συναυλία στην Κριμαία μετά την προσάρτηση της στην Ρωσία.


«Οι υπηρεσία ασφάλειας της Ουκρανίας απαγόρευσαν την είσοδο της Γιούλια Σαμοϊλοβα για τρία χρόνια…Η απόφαση ελήφθη λόγω των πληροφοριών που λάβαμε για την παραβίαση της ουκρανικής νομοθεσίας εκ μέρους της»ανέφερε τηλεφωνικός στο Γαλλικό Πρακτορείο μια εκπρόσωπος της  Ουκρανικής ασφάλειας,Αλένα Γκιτλιάνσκα.Η Ρωσική πλευρά αντέδρασε άμεσα κάνοντας λόγο για μια σκανδαλώδη κυνική και απάνθρωπη απόφαση.




Από την μεριά μας πρέπει να αναφέρουμε ότι τέτοιου είδους πράξεις είναι απαράδεκτες.Δυστυχώς βλέπουμε για μια ακόμα φορά το πώς ακόμα και τα τραγούδια και η Eurovision λειτουργεί σαν ένα  πολιτικό γρανάζι,γεγονός,που αλλοιώνει την πραγματική ιδέα του θεσμού ως γιορτή τραγουδιών ανάμεσα στα ειρηνικά κράτη της Ευρώπης.


Πηγή:amna.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη