Παρουσιάστηκε το πρόγραμμα ΤΑΠΤοΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» στο Επιμελητήριο Αρκαδίας

Το πρόγραμμα  ΤΑΠΤοΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» παρουσιάστηκε σε ιδιώτες και φορείς από την Αρκαδία στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ΤΑΠΤοκ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 7 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουντρούκας, αφού καλωσόρισε τους συνδιοργανωτές και τους παρευρισκομένους της ημερίδας αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που δίνει το πρόγραμμα για επενδύσεις στην ύπαιθρο της Αρκαδίας. 
«Είναι μια μεγάλη πρόκληση για την Περιφέρεια μας» ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής στη διάρκεια του χαιρετισμού του ενώ δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι οι δείκτες των επενδύσεων πρέπει  να είναι υψηλοί για να είναι ανταγωνιστικοί  προκειμένου να απορροφηθούν περισσότερα κονδύλια.
Στη συνέχεια ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας ΤΑΠΤοΚ «Αρκαδία 2020» κ. Βασίλειος Σαλάκος, αναφέρθηκε στον στόχο της εταιρίας «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» που είναι η πιστοποίηση του ως ενδιάμεσος φορέας διαχείρισης καθώς και για τα κονδύλια του προγράμματος. 
Ο μελετητής του προγράμματος κ. Δημήτρης Λιανός ανέπτυξε και παρουσίασε διεξοδικά το πρόγραμμα όπως έχει διαμορφωθεί έως τώρα (στόχοι, επενδυτικές προτεραιότητες, επιλέξιμες δαπάνες κλπ) και τις μέχρι τώρα ενέργειες, τον σχεδιασμό και τον προγραμματισμό για την εφαρμογή του προγράμματος ΤΑΠΤοΚ.
Στο τέλος της ημερίδας έγινε ανοιχτή συζήτηση με τους παρευρισκομένους όπου προέκυψαν χρήσιμα συμπεράσματα για τα προβλήματα αλλά και τις αναπτυξιακές δυνατότητες της περιοχής παρέμβασης.
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ CHAMBER OF ARKADIA
Διεύθυνση : Τρίπολη - 25ης Μαρτίου & Πανός 21

 Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε την παρουσίαση του προγράμματος. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη