3ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών



Tην Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, θα διεξαχθεί στα Ανω Δολιανά Αρκαδίας ο 3ο Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών καθώς και παράλληλος αγώνας δρόμου 5 χλμ.

Η διαδρομή του αγώνα είναι πλήρως σηματοδοτημένη με χιλιομετρικούς δείκτες ανα χιλιόμετρο ενώ σταθμοί υδροδοσίας υπάρχουν σε συγκεκριμένα σημεία της διαδρομής. Στην διαδρομή παρέχονται νερά στους σταθμούς
υδροδοσίας ενώ στον δεύτερο σταθμό μαζί με τα νερά θα παρέχεται ισοτονικό, μπανάνες και ελαφρύ – ενεργειακό τονωτικό φαγητό.
Ο τερματισμός και η αφετηρία είναι στο ίδιο σημείο όπου υπάρχουν αποδυτήρια με ντουζ, ζεστό νερό και αφρόλουτρο – σαμπουάν έτσι ώστε οι συμμετέχοντες δρομείς να φροντίσουν την υγιεινή τους. Επίσης στις
φυλασσόμενες αίθουσες θα μπορούν οι δρομείς να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα.
Ασθενοφόρο και γιατρός θα παραβρίσκονται στην διοργάνωση ενώ σε κάθε σταθμό υδροδοσίας θα έχουν παρουσία μέλη του Σώματος Εθελοντών του Ελληνικού Ερυθόύ Σταυρού.
Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο ενώ οι συμμετέχοντες στον Ημιμαραθώνιο θα λάβουν ως δώρο ειδική ζώνη τρεξίματος από ειδικό αδιαβροχο υλικό καθώς και χειροποίητη υφασμάτινη τσάντα με τοπικά προϊόντα (λάδι, ελιές κ.α.). Με κύπελλο βραβεύονται οι τρεις πρώτοι άνδρες δρομείς και οι τρεις πρώτες γυναίκες. Στην διοργάνωση δεν υπάρχουν βραβεύσεις ανά κατηγορία συμμετεχόντων.
Τις επόμενες ημέρες θα αναρτηθούν οι λεπτομέρειες του αγώνα στο site της
διοργάνωσης


http://runningpress.gr/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη