Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας

ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
10 + 1 Προτεραιότητες για Μικρό-μικρές και Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις
και Οικογενειακές Επιχειρήσεις
Με γνώμονα τη μεγάλη σημασία της σωστής οργάνωσης και της διοίκησης  για τη λειτουργία των επιχειρήσεων του σήμερα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του δικτύου Enterprise Europe Network, διοργανώνει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τις «Προτεραιότητες των  Μικρών  και Μικρομεσαίων  Οικογενειακών Επιχειρήσεων » τα οποία έχουν ως στόχο να δώσουν πρακτικές γνώσεις και αποτελεσματικές λύσεις σε όλα τα καθημερινά θέματα, με πρακτικά παραδείγματα, μελέτες περίπτωσης και …. γνωστές δοκιμασμένες συνταγές για επιτυχίες. 
Το πρώτο σεμινάριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Μαΐου, 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21. Τα επόμενα σεμινάρια, θα διεξάγονται κάθε δεύτερη Δευτέρα από την ημέρα έναρξης. 
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για τα σεμινάρια. 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΑΠΤΟΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Το πρόγραμμα  ΤΑΠΤοΚ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» παρουσιάστηκε σε ιδιώτες και φορείς από την Αρκαδία στην ενημερωτική ημερίδα που διοργάνωσαν το Επιμελητήριο Αρκαδίας και ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ΤΑΠΤοκ «ΑΡΚΑΔΙΑ 2020» την Τετάρτη 19 Απριλίου στις 7 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. 
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε όλες τις πληροφορίες για την ημερίδα και το πρόγραμμα. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.
Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, www.arcadianet.gr, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκθέσεις και το ύψος επιδότησης.

ΣΤΙΣ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ
Παρατείνεται η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων εισοδήματος φυσικών προσώπων και καθιερώνεται η 30η Ιουνίου (αντί της 30ης Απριλίου που ίσχυε) με τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή.  Επιπλέον, με την εν λόγω τροπολογία μειώνεται ο αριθμός των μηνιαίων δόσεων του φόρου εισοδήματος νομικών προσώπων από οκτώ σε έξι, καθώς η πρώτη δόση δεν καταβάλλεται πλέον με την υποβολή της δήλωσης, αλλά την τελευταία εργάσιμη ημέρα του επόμενου μήνα από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής αυτής και οι υπόλοιπες πέντε μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα των πέντε επόμενων μηνών.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη