Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις αποπειρών κλοπής και κλοπής στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν πέντε περιπτώσεις αποπειρών κλοπής και κλοπής στην Αρκαδία
Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθη ένας 47χρονος
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, τέσσερις (4) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής και κλοπής, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη χθες (1.4.2017) το μεσημέρι , στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεγαλόπολης, ένας (1) 47χρονος ημεδαπός.
Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, για κλοπή και παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας που διεξήχθη από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 20.3.2017 έως και την 1.4.2017, στη Μεγαλόπολη Αρκαδίας, διέπραξε τέσσερις (4) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε λεωφορεία και μία (1) περίπτωση κλοπής σε λεωφορείο, από το οποίο είχε αφαιρέσει χρήματα, προσωπικά αντικείμενα και εξαρτήματα του οχήματος.
Επιπλέον, στη κατοχή του 47χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έντεκα (11) ναρκωτικά δισκία, ενώ κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των -40- ευρώ, ως προερχόμενο από την τέλεση αξιόποινων πράξεων.
Ο 47χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μεγαλόπολης, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη