Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας


ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΕΕ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΤΙ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ


Το πάγιο αίτημα της ΕΣΕΕ για επιδότηση της εργασίας αντί της ανεργίας υλοποιείται από τον ΟΑΕΔ για πρόσληψη 10.000 ανέργων στον ιδιωτικό τομέα

Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας θα επιθυμούσε να ενημερώσει τα μέλη της για την εκκίνηση στις 27 Μαρτίου της υποβολής αιτήσεων για συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την απασχόληση σε θέσεις πλήρους απασχόλησης και κατάρτισης 10.000 δικαιούχων «επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας» του ΟΑΕΔ.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλη την επιστολή.

 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕΛΩΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, μέλος του Enterprise Europe Network, στο πλαίσιο των προσπαθειών του για την τόνωση των Αρκαδικών επιχειρήσεων και την προώθησή τους, προγραμματίζει την επιδότηση των επιχειρήσεων μελών του σε σημαντικές κλαδικές εκθέσεις του εσωτερικού για το 2017.

Στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, www.arcadianet.gr, μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις εκθέσεις και το ύψος επιδότησης.

 


 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ – ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Παράταση της προθεσμίας υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών-πελατών, έτους 2016, μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 ανακοίνωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Για τις διορθώσεις των αποκλίσεων η προθεσμία παρατείνεται μέχρι και τη Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017.

 

 

ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΓΑΠΗΣ


Το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης για τη λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη


Την στήριξη ζητούν με επιστολή, ο Πρόεδρος κ. Ιωάννης Μπουντρούκας και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στους Αρκάδες επαγγελματίες στον Ραδιομαραθώνιο Αγάπης που διοργανώνει ο Σύλλογος ΑμεΑ Αρκαδίας για τη Λειτουργία Κέντρου Δημιουργικής Απασχόληση για παιδιά με Αναπηρία στην Τρίπολη.

Μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

 

Σας ενημερώνουμε ότι το επόμενο Οικονομικό Επιχειρηματικό Δελτίο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα 24 Απριλίου.

 

Σας ευχόμαστε Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη