1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

«Ανάδειξη τοπικής, Πολιτιστικής κληρονομιάς Πελοποννήσου»

H “ΠΥΛΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ» σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Ναυπλιέων και τον ΔΟΠΠΑΤ, διοργανώνει το 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ στις ενότητες ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΟΙΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ.
Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.

Η νέα αυτή διοργάνωση θα καλύψει το χώρο της πλατείας  Αριστοτέλη Ωνάση με 52 περίπτερα διαστάσεων 3,60μ Χ 2,00μ

Στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ  θα συμμετέχουν επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της παραγωγικής διαδικασίας, μονάδες παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, συνεταιριστικές οργανώσεις, παραγωγικές μονάδες της Πελοποννήσου ενώ θα πραγματοποιηθούν και καλλιτεχνικά δρώμενα. 
Πρόκειται για μια αμφίδρομη προσέγγιση αφού τα τοπικά εδέσματα θα πλαισιώνονται, θα ταυτίζονται και θα αναδεικνύονται από την κουλτούρα της Πελοποννήσου, ενώ το τουριστικό πρόσωπο, ο Πολιτισμός και η Ιστορία της περιοχής θα αντικατοπτρίζονται στις γευστικές προτάσεις γνωστών Ελλήνων Σεφ.
Παράλληλα με την εμπορική προβολή το ΦΕΣΤΙΒΑΛ θα εμπλουτιστεί από Πολιτιστικές, μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί εντός των προσεχών ημερών.

Η νέα διοργάνωση επιθυμούμε να γίνει θεσμός και υπόσχεται ότι η καρδιά της Πελοποννήσου θα χτυπά δυνατά στο λιμάνι του Ναυπλίου σε ένα ταξίδι γεύσης, Πολιτισμού, καλλιτεχνικών αναζητήσεων και προβολών.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι επιχειρήσεις – εκθέτες καλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους με εκθεσιακό περίπτερο σε αυτό το σημαντικό γεγονός και να δώσουν την προοπτική που αξίζει στη δική τους δραστηριότητα. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση μπορείτε να βρείτε στο www.nafplio-festival.gr και στα τηλέφωνα 2752 029062, 697 9224813 Γεωργία Βλαχοκυριάκου, και 695 1091222 Απόστολος Χρονόπουλος.


ΕΙΣΟΔΟΣ  -  ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.
Ορίστηκε ο χρόνος διεξαγωγής του 1ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΝΑΥΠΛΙΟΥ που θα πραγματοποιηθεί για ένα μήνα και συγκεκριμένα από 2 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου ως εξής:
2 – 3 – 4 και 5 Ιουνίου  ώρες  17:30  -  23:30
9 – 10 και  11  Ιουνίου  ώρες  17:30  -  23:30
16 – 17 και  18  Ιουνίου  ώρες  17:30  -  23:30
23  Ιουνίου  έως  2  Ιουλίου  καθημερινά  και ώρες 17:30  -  23:30

Ο τόπος διεξαγωγής είναι η οδός  Αριστοτέλη  Ωνάση  στο  Λιμάνι  Ναυπλίου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη