Ευχαριστηριο

 Εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Αρκαδίας θέλουμε να ευχαριστήσουμε το λαό της Πελοποννήσου και όλους τους φίλους  που συμμετείχαν και στήριξαν την 33η Πελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα – Τρίπολη 14 Μαΐου 2017 και τις πολύμορφες εκδηλώσεις των Επιτροπών.
 Ευχαριστούμε τους Αθλητικούς Συλλόγους της πόλης μας για τη συμμετοχή τους στον 1ο αγώνα δρόμου 20 χλμ «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ», το Σύλλογο Δρομέων Υγείας, τον Ελληνικό Ορειβατικό  Σύλλογο, το Σύλλογο Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου, το Σύλλογο Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων, τους δρομείς που έλαβαν μέρος από άλλες περιοχές καθώς και τους αθλητές που πραγματοποίησαν για άλλη μια φορά προς τιμήν του Λαμπράκη ποδηλατική πορεία «Καλαμάτα – Κερασίτσα».
 Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε τα παιδιά, τους μαθητές που συμμετείχαν με έργα ζωγραφικής και ποιήματα στην Πανελλαδική Πρωτοβουλία της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη «Να σκέφτεσαι τους άλλους». Το Γυμνάσιο Τεγέας που με αντιπροσωπεία μαθητών τίμησε το πατριώτη μας και συγχωριανό τους Γρηγόρη Λαμπράκη στην Κερασίτσα, αλλά και τους μαθητές που προσφέρθηκαν να στηρίξουν τους σταθμούς  για τον εφοδιασμό των  δρομέων με νερά.
 Επίσης ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Δήμο Τρίπολης, το Τμήμα Τροχαίας Τρίπολης για τη διαφύλαξη των δρόμων, το Μουσικό Σχήμα του Μορφωτικού Συλλόγου Καλαμάτας, την ΕΛΜΕ Αρκαδίας, όλους τους φίλους που επάνδρωσαν τους σταθμούς κατά μήκος των 20χλμ για την υποστήριξη των αθλητών, τα Μ.Μ.Ε. , το ΚΤΕΛ Αρκαδίας, τα καταστήματα της περιοχής μας καθώς επίσης της Καλαμάτας και  Σπάρτης για τις προσφορές τους.
Καλή     δύναμη     και    σε     νέους    αγώνες
ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Τρίπολη 17-5-2017
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου