Το Μυστικό της Νίκης Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους!

«Το Μυστικό της Νίκης»: Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς με τα παιδιά τους!

Η Νίκη είναι ένα μικρό κοριτσάκι που δέχεται επίσκεψη από έναν μεγάλο κύριο που φαίνεται να έχει άλλες διαθέσεις από εκείνες τις απλές, τις φιλικές.
Ο "φίλος" κάποια στιγμή φανερώνει τις διαθέσεις του και προτείνει στο κοριτσάκι να το αγγίξει στο εσώρουχο, αυτό αρνείται γνωρίζοντας τον "κανόνα του εσωρούχου"

Το παιχνίδι των αγγιγμάτων είναι το παιχνίδι που ζήτησε ο "φίλος" και που ζητά να κρατήσει μυστικό.

Το Μυστικό της Νίκης είναι μία καταπληκτική προσπάθεια, ιστορία κινούμενων σχεδίων, που δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της καμπάνιας "ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ" του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης.

Πρόκειται για μια παραγωγή που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία και να φτάσει σε γονείς και παιδιά σε ολόκληρη τη χώρα
"Ηρωίδα της ταινίας είναι η Νίκη, μία μαθήτρια δημοτικού την οποία επισκέπτεται στο σπίτι της ένας 'φίλος', όπως τον αποκαλούμε στην ιστορία, θέλοντας να τονίσουμε το γεγονός ότι τα περισσότερα περιστατικά σεξουαλικής κακοποίησης έχουν δράστες πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον των γονιών" είπε κατά την παρουσίαση του dvd, στο Μακεδονία Παλλάς, η Έλενα Ράπτη, η συντονίστρια της καμπάνιας στην Ελλάδα.

Ο "φίλος" φεύγει και το κοριτσάκι δέχεται την επίσκεψη μιας νεράιδας, στην οποία αφηγείται ό,τι έχει συμβεί, ενθαρρύνοντας με αυτόν τον τρόπο τα παιδιά να μιλάνε για τέτοια περιστατικά" τόνισε η συντονίστρια της καμπάνιας.

"Το μυστικό της Νίκης" είναι μια παραγωγή της DVS Design με την ευγενική χορηγία της Media Strom.
Όπως διευκρινίζει η κ. Ράπτη, 70.000 αντίτυπα θα διανεμηθούν στους κεντρικούς δήμους κάθε νομού της Ελλάδας, προκειμένου, στη συνέχεια, ο κάθε Δήμος να μοιράσει τα DVD σε παιδικούς σταθμούς και σχολεία.

Δείτε το βίντεο αυτό μαζί με τα παιδιά σας! Αξίζει και προστατεύει!

Book_gr1 by ValiaAbatziA on Scribd

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη