Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα!



Κριός
Ο Ιούνιος θα φέρει εξελίξεις στη ζωή σου, αφού από τη μία πλευρά ο Δίας θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο Ζυγό στις 9 του μήνα και από την άλλη πλευρά ο κυβερνήτης σου Άρης θα βρεθεί στον Καρκίνο και θα σε ωθήσει να δώσεις τέλος σε αρρωστημένες καταστάσεις. Το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα φαίνεται να ξεκινά μία περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας θα κληθείς να αναπροσαρμόσεις δεδομένα που έλαβαν χώρα το προηγούμενο δίμηνο, αφού είναι πολύ πιθανό να έχεις μπροστά σου προτάσεις και προκλήσεις που αναιρούν όσα συνέβησαν παλιότερα. Καλά θα κάνεις να αντιληφθείς πως η πραγματικότητα είναι μπροστά σου και πως το προηγούμενο δίμηνο ίσως να πρέπει να αποτελέσει παρελθόν για τη ζωή σου, αφού η σημερινή αλήθεια λάμπει πολύ πιο έντονα από αυτή που θεωρούσες πως ήταν η αλήθεια πριν από κάποιο καιρό. Φρόντισε να κλειδώσεις εισόδους και εξόδους που δε χρειάζεται να αποτελούν μέρη που θα επισκεπτόσουν και να επικεντρωθείς στην αποστολή της ζωής σου. Και αυτή η αποστολή δεν είναι άλλη από το να διαμορφώσεις ή να επανεφεύρεις μία σχέση ή συνεργασία που φέρνει ισορροπία στη ζωή σου.

Ταύρος
Η είσοδος και παραμονή της Αφροδίτης στο ζώδιο σου τον Ιούνιο φαίνεται να βοηθά στο να ξεκαθαρίσουν πολλά πράγματα που αφορούν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να αναρωτηθείς αν υπάρχει παρασκήνιο, αν μπορείς να βασιστείς σε ανθρώπους που μέχρι πριν από λίγο καιρό αποτελούσαν κοντινά σου πρόσωπα, αν είναι ώρα να βάλεις τέλος σε καταστάσεις που φαίνεται να κολλάνε σε εμπόδια, τώρα είναι πλέον η κατάλληλη στιγμή να αποφασίσεις αν μπορείς να κάνεις το επόμενο βήμα ή όχι. Αυτό που έχει σημασία είναι να σταματήσεις να ζεις στην ασάφεια και την ανασφάλεια, να διώξεις το σύννεφο από τη ζωή σου και να ζητήσεις να υπάρξει αλήθεια σε μία σχέση, συνεργασία ή φιλία που θα ήθελες να ξεκαθαρίσει. Αν το παραπάνω σημαίνει πως θα ζητήσεις να απομακρυνθείς από το περιβάλλον που δε σε καλύπτει πλέον, τότε φρόντισε να εννοείς αυτό που λες, γιατί η άλλη πλευρά δεν είναι βέβαιο πως θα τρέξει από πίσω σου. Σε μία τέτοια περίπτωση, έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να πρέπει να στήσεις από την αρχή κάτι που μέχρι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε με σκηνή που θα ανέβαζες την παράσταση σου;

Δίδυμοι
Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο σου το μισό Ιούνιο δηλώνει πως γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός/η και εξωστρεφής, κάτι που όμως μπορεί να σε βάλει και σε έξοδα που ίσως να μην έχεις υπολογίσει. Θα ήθελες να μπορούσες να βγεις από ένα δύσκολο μονοπάτι που βρέθηκες το περασμένο διάστημα, αλλά η ταχύτητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τα νέα δεδομένα θα μπορούσε να αποτελέσει εμπόδιο ή παγίδα στο δρόμο σου. Υπάρχουν ακόμα κάποια πράγματα που θα πρέπει να προσέξεις, αφού είναι πιθανό να μην έχεις υπολογίσει αρκετά ξεκάθαρα θέματα οικονομικού περιεχομένου με αποτέλεσμα να προσπαθήσεις να κάνεις κινήσεις που θα σε βάλουν σε κινδύνους. Αν πάλι το θέμα έχει να κάνει με την προσωπική σου ζωή, τότε πρόσεξε μήπως ανοίγεις τα χαρτιά σου σε πρόσωπα που δεν μπορείς να εμπιστευτείς, με αποτέλεσμα να δίνεις έδαφος σε κάποια άτομα ώστε να σε βάλουν στη διαδικασία απολογίας. Ο νέος μήνας θα σου προσφέρει την ευκαιρία να μάθεις κάπως καλύτερα τα όρια στα οποία μπορείς να κινείσαι και αυτό σημαίνει πως πρέπει να είσαι έτοιμος/η να υποστηρίξεις αυτά τα όρια χωρίς να έχεις την τάση να τα ξεπεράσεις.

Καρκίνος
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Ζυγό σηματοδοτεί την έναρξη μίας περιόδου που φαίνεται να φέρνει σαρωτικές αλλαγές στο πέρασμα της. Καταρχάς, να σε προειδοποιήσω πως στο ξεκίνημα του μήνα θα πρέπει να προσέξεις μήπως εξιδανικεύσεις ανθρώπους και καταστάσεις, μήπως βιαστείς να παθιαστείς χωρίς να είσαι βέβαιος/η πως έχεις απέναντι σου μία πραγματική ευκαιρία ή μία ουτοπική πρόσκληση, ένα άτομο που ήρθε για να σε συμπληρώσει ή να σε κάνει να αισθανθείς πως δεν είσαι ολόκληρος/η. Από την άλλη πλευρά, έχεις την ανάγκη να βγεις μπροστά, να ζητήσεις περισσότερα πράγματα για εσένα, να θελήσεις να τρέξεις και να παθιαστείς, να ερωτευτείς και να ξεκινήσεις νέα πράγματα, να βγεις και να γνωρίσεις κόσμο, να γεννήσεις κάτι που φέρνει την προσωπική σου σφραγίδα. Αυτή η τελευταία φράση βέβαια κρύβει κάποιες αλήθειες που ίσως να μην είσαι ακόμα έτοιμος/η να αντιληφθείς, αλλά να θυμάσαι πως βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερα γόνιμη περίοδο της ζωής σου, οπότε απέφυγε να μπλοκάρεις τον εαυτό σου μπροστά σε προοπτικές που κάτω από άλλες περιστάσεις θα σου φαίνονταν άλμα στο κενό.

Λέων
Ο Ιούνιος είναι ένας έντονα απαιτητικός μήνας αφού θα κληθείς να δώσεις απαντήσεις σε θέματα που μπορεί να σε εκνευρίσουν, να σε θυμώσουν ή απλά να πρέπει να παλέψεις με τον εαυτό σου με στόχο να δείξεις πως τα κατέχεις, τα υποστηρίζεις, τα πιστεύεις. Με την παρουσία του Άρη στον Καρκίνο σχεδόν όλο το μήνα, καλείσαι να προετοιμαστείς για αρκετή δουλειά που κάποιες φορές μπορεί να σε λυγίζει κάτω από το βάρος της ευθύνης, μπορεί να σε τρομάζει με τις απαιτήσεις της, μπορεί να σε αγχώνει με τις ευθύνες που πέφτουν στους ώμους σου. Ίσως πάλι να χρειάζεται να προσέξεις τα άτομα γύρω σου, γιατί υπάρχουν παρασκηνιακές κινήσεις τις οποίες δεν μπορείς να γνωρίζεις ή δεν μπορείς να αντιληφθείς με μία πρώτη ματιά, αφού πρέπει να λειτουργήσεις κάπως ασυνείδητα κάποιες φορές. Καλύτερα λοιπόν να παρατηρήσεις τις κινήσεις γύρω σου, να μπορέσεις να έχεις μάτια και στην πλάτη σου, να βρεις τον τρόπο να αποδράσεις κάποιες στιγμές, παρά να επιμείνεις να περνούν τα πάντα από τα χέρια σου, αφού με αυτό τον τρόπο αποκλείεται να βρεις τις σωματικές και ψυχικές αντοχές να φτάσεις μέχρι το τέλος του μήνα.

Παρθένος
Ο Ιούνιος φαίνεται να είναι ένας μήνας που θα ήθελες να μπορέσεις να απεγκλωβιστείς από θέματα και καταστάσεις που σε τρόμαξαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με αποτέλεσμα να επιδιώκεις να κερδίσεις χρόνο σε κάποια χρόνο και να πάρεις τις αποστάσεις σου. Η ευκαιρία που έχεις ώστε να βρεθείς με φίλους, να περάσεις μερικές ανέμελες στιγμές με πρόσωπα που ανήκουν στον οικογενειακό κύκλο, να ανακαλύψεις και πάλι την τέχνη του να υπάρχουν άλλοι που ικανοποιούν κάποιες ανάγκες σου, θα αποτελέσει μία καλή αφορμή για να προσπαθήσεις να κατεβάσεις ταχύτητα. Σαφώς και θα επιδιώξεις να αποφύγεις να δώσεις απαντήσεις που τρομάζουν ή στοιχειώνουν, πιθανότατα να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις κάποιο ταξίδι που σε ξεκουράζει, Να θυμάσαι όμως πως απλά μπορείς να κερδίσεις χρόνο και όχι να παγώσεις το χρόνο, αφού οι προκλήσεις συνεχίζουν να υπάρχουν μπροστά στα μάτια σου, απλά αποφάσισαν να κρυφτούν για λίγο καιρό ώστε να εξετάσουν τον τρόπο που θα αντιδράσεις απέναντι τους, αφού θα έχεις καθαρίσει το μυαλό και την καρδιά σου.

Ζυγός
Ο Ιούνιος είναι ένας από τους πλέον κρίσιμους μήνες του έτους, αφού με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιο σου στις 9 του μήνα, θα πρέπει να ξεκινήσεις να σχηματοποιείς το επόμενο βήμα της ζωής σου. Στον επαγγελματικό τομέα, δεν μπορείς να περιμένεις τις πρωτοβουλίες της άλλης πλευράς, οπότε καλά θα κάνεις να τολμήσεις να ανοίξεις μία κουβέντα που γνωρίζεις πως θα φέρει εξελίξεις. Αν δε σου δίνεται το βήμα που πιστεύεις πως αξίζεις, τότε διεκδίκησε το. Αν δε λαμβάνεις το τηλεφώνημα που περιμένεις, τότε πήγαινε και χτύπησε την πόρτα. Αν δε χωράς στο επαγγελματικό περιβάλλον που έχεις συνηθίσει να βρίσκεσαι, τότε τόλμησε να χτίσεις τη δική σου εργασιακή στέγη. Στον ερωτικό τομέα, είναι μάλλον ώρα να κάνεις την επόμενη κίνηση, να εκδηλώσεις αυτό που σκέφτεσαι ή αισθάνεσαι, χωρίς να περιμένεις την πρώτη κίνηση. Γενικότερα, ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που σε βάζει σε κινητικότητα και ανάληψη προσωπικής πρωτοβουλίας, και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να συνηθίσεις καταρχάς και να το επιδιώξεις σε δεύτερο χρόνο.

Σκορπιός
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που δοκιμάζει τις αντοχές σου απέναντι σε ασκήσεις ισορροπίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευχέρεια για να κανονίσεις ένα ταξίδι, μπορεί να λειτουργήσει σαν μία καλή αφορμή για να τεστάρεις τις αντιδράσεις της άλλης πλευράς, για να δοκιμάσεις να δεις κατά πόσο ζηλεύει ή θα επιδιώξει να βρεθεί κοντά σου ή λειτουργεί εντελώς αδιάφορα. Ίσως πάλι να προκύπτει μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο που έχετε κάποια απόσταση και αυτό να δημιουργεί κάποια αναστάτωση ως προς τον τρόπο που θα επιδιώξεις να προσεγγίσεις αυτό το άτομο, αφού δεν είναι και τόσο σαφής η όλη κατάσταση. Στον οικονομικό τομέα, θα έχεις την τάση ή θα πρέπει να έχεις την επιδίωξη να συμμαζέψεις τα έξοδα σου, αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να πιεστείς περισσότερο από όσο αντέχεις, γιατί διαφορετικά μπορεί να κλειστείς και να νιώσεις μοναξιά. Ο Ιούνιος θα σε βγάλει έξω από το περιβάλλον σου, αρκεί όμως να θυμάσαι πως δε χρειάζεται να αυξήσεις τον κύκλο επιρροής σου, αλλά πως μπορείς απλά να αλλάξεις τα άτομα και τις καταστάσεις που διαμορφώνουν τον κύκλο της ζωής σου.

Τοξότης
Ο Ιούνιος φαίνεται να θέλει να βάλει χέρι στην καρδιά ή την τσέπη σου, χωρίς όμως να σημαίνει απαραίτητα πως σε έχει προηγουμένως ρωτήσει για κάτι τέτοιο. Η άλλη πλευρά μπορεί να προσπαθήσει να επιβάλει κανόνες και διαθέσεις, να θελήσει να σε κάνει να νιώσεις έντονα την παρουσία ή την απουσία της, να επιδιώξει να λειτουργήσει με τρόπο που δείχνει πως μπορεί να συνεχίσει να κρατά το τιμόνι σε ένα όχημα που θεωρούσες πως έμεινες μόνος/η ή που ετοιμαζόσουν να εγκαταλείψεις. Ίσως λοιπόν η φωνή με την οποία έκανες εμφανή την απόφαση σου να μην ήταν και τόσο δυνατή, με αποτέλεσμα να πρέπει να φωνάξεις αυτό που έχεις κατά νου. Ίσως πάλι να σημαίνει πως δεν έδωσες καμία εξήγηση στη δήλωση που έκανες, με αποτέλεσμα η άλλη πλευρά να έχει αποφασίσει να σε βάλει σε δοκιμασία. Ίσως πάλι να περνάς μία ακόμα φάση εκκαθάρισης, μία κατάσταση κατά τη διάρκεια της οποίας πρέπει να κερδίσεις αυτό που θέλεις να έχεις κοντά σου και όχι απλά να συνεχίσεις να θεωρείς πως το έχεις δίπλα σου. Ο Ιούνιος είναι ένας καθοριστικός μήνας εκκαθάρισης, γι αυτό μην προσπαθήσεις να αποφύγεις την αντιπαράθεση με την έννοια του τέλους.

Αιγόκερως
Η είσοδος του Άρη στον Καρκίνο και η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο Ζυγό μέσα στον Ιούνιο δημιουργούν ένα έντονα εκρηκτικό κλίμα που θα φέρει ανακατατάξεις τις οποίες δεν μπορείς όμως να ορίσεις εξ αρχής. Η αλήθεια είναι πως θα πρέπει να αισθάνεσαι πως πρέπει να ρίξεις την αυλαία σε μία κατάσταση που έχει κουράσει, πως είναι ώρα να κάνεις μία αυτοκριτική που θα δείξει πως υπερεκτίμησες κάποια πράγματα ή περιστάσεις και τα οποία καλό θα ήταν να θεωρήσεις πως είναι καιρός να πάρουν τη γήινη διάσταση τους. Αν αυτό σημαίνει πως χάνεις τον ενθουσιασμό σου στον επαγγελματικό χώρο, αν σηματοδοτεί μία αλλαγή στη συμπεριφορά στη σχέση σου, αν δείχνει πως αντιλαμβάνεσαι πως είναι ώρα να βγεις και να μιλήσεις για την αλήθεια σου, τότε φρόντισε να το πράξεις. Η άλλη πλευρά είναι παρούσα και επιμένει στις θέσεις της, οπότε δεν μπορείς να επενδύεις σε μία αλλαγή συμπεριφοράς της, αλλά μόνο στην αλλαγή πλεύσης από την πλευρά σου. Κυνήγησε αυτό που θέλεις χωρίς να κάνεις εκπτώσεις στο γούστο σου, στα όνειρα σου, στη ζωή που γνωρίζεις πως θα ζήσεις.

Υδροχόος
Ο τρόπος με τον οποίο θα χειριστείς την καθημερινή σου ρουτίνα φαίνεται να είναι η απάντηση σε όσα ερωτήματα θα γεννηθούν αυτό τον Ιούνιο. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις κάποια θέματα στην ερωτική σου ζωή, αν βρίσκεσαι μπροστά σε ένα δίλημμα το οποίο δεν μπορείς να ξεδιαλύνεις, τότε οι δουλειές της καθημερινότητας σου μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις τη σκέψη σου από τη σχέση σου. Αν δημιουργείται απόσταση στη σχέση σου ή αν νιώθεις να χάνεις το μυαλό σου μέσα από μία νέα γνωριμία, τότε φρόντισε να γεμίσεις την ημέρα σου με δραστηριότητες ώστε να επιτρέψεις στην καρδιά σου να μιλήσει αντί για το μυαλό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι σε μία ιδιαίτερα έντονη επαγγελματική περίοδο της ζωής σου και εργάζεσαι ή ταξιδεύεις πολύ, τότε προσπάθησε να εντάξεις στην ημέρα σου και κάποιες ασχολίες που σε βοηθούν να αντιλαμβάνεσαι πως λαμβάνεις γνώσεις, μαζεύεις όμορφες εικόνες ή γνωρίζεις κόσμο που κάτω από άλλες περιστάσεις δε θα είχες την ευκαιρία να συναντήσεις. Ο Ιούνιος λειτουργεί καλύτερα αν διαβάσεις τα νοήματα του και από τις δύο πλευρές, γι αυτό μη μείνεις μόνο στην πρώτη ανάγνωση.

Ιχθύες
Ο Ιούνιος φαίνεται να σε βάζει και πάλι στο ερωτικό παιχνίδι, αφού μετά από μία περίοδο που χρειάστηκε να ασχοληθείς με θέματα της δουλειάς ή του σπιτιού σου έχεις την ευκαιρία να βγεις από αυτό το καβούκι σου. Μία νέα γνωριμία μπορεί να σε κάνει να ονειρευτείς και πάλι, να σε βοηθήσει να γεννηθούν φιλοδοξίες και επιθυμίες, που σε κινητοποιούν στον ερωτικό τομέα. Η ανάγκη σου να βρεθείς μακριά από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να αποτελέσει μία καλή αφορμή για ένα ταξίδι, που αν γίνει προς το τέλος του μήνα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει και μία έντονα ρομαντική διάθεση. Αν πάλι θελήσεις να βελτιώσεις το κλίμα στην υπάρχουσα σχέση σου, τότε να έχεις κατά νου πως κάποια θέματα που δεν μπορούν να λυθούν, καλό θα ήταν να μείνουν για λίγο διάστημα στο σκοτάδι, ώστε να βελτιώσεις το κλίμα της καθημερινής επαφής με το έτερο ήμισυ μέσα από κοινές δραστηριότητες. Ο Ιούνιος φαίνεται να μαλακώνει τις αντιθέσεις του προηγούμενου διμήνου, οπότε μη χάσεις αυτή την ευκαιρία ώστε να μπεις στο καλοκαίρι με τις καλύτερες διαθέσεις και προθέσεις. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη