Δηλώστε συμμετοχή στο ΤΥΡΟΣ RUN 2017

Την Κυριακή 4 Ιουνίου 2017 θα διεξαχθεί στον Τυρό o αγώνας δρόμου ΤΥΡΟΣ RUN 2017  που θα έχει αφετηρία και τερματισμό το λιμάνι του Τυρού με τους αθλητές να κάνουν ένα πλήρη κύκλο του κόλπου. Η συνολική απόσταση μιας ολόκληρης διαδρομής είναι 8000 μ.
Θα διεξαχθούν αγώνες 8χλμ (1 γύρος) και 16χλμ.(2 γύροι).
Οι κατηγορίες αθλητών είναι: έως  29 ετών, 30-39 ετών, 40-49 ετών, 50-59 ετών, 60+.
Κάθε κατηγορία θα πρέπει να συμπληρώσει 10 τουλάχιστον συμμετοχές για να ισχύει. Σε αντίθετη περίπτωση οι αθλητές ενσωματώνονται στην προηγούμενη ακριβώς κατηγορία και γίνονται μια.
Την προηγούμενη ημέρα το απόγευμα του Σαββάτου 3 Ιουνίου θα διεξαχθεί αγώνας παιδικός 1000m. (λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σύντομα).
  • Εγγραφές
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Κάντε ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής ΕΔΩ, από Παρασκευή Μαΐου έως και Δευτέρα 29 Μαΐου.
Εγγραφές θα πραγματοποιούνται επίσης Παρασκευή 2 Ιουνίου και Σάββατο 3 Ιουνίου από 9 πμ - 9 μ.μ. στα γραφεία της διοργανώτριας Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ (παραλία Τυρού Αρκαδίας).
Σε όλους τους αθλητές θα δοθούν έπαινοι συμμετοχής. Επίσης προαιρετικά όσοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν το αναμνηστικό t-shirt του αγώνα.
  • Διαμονή - εστίαση
Μέσα από το site θα βρείτε τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις που παρέχουν σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές στους αθλητές, συνοδούς, επισκέπτες (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ), και φυσικά πληροφορίες για την ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας.


Μαζί με τα νούμερα θα διανέμεται έντυπος οδηγός αγώνα με όλες τις πληροφορίες των χορηγών και υποστηρικτών του αγώνα και τις προσφορές-εκπτώσεις που έχουν εξασφαλίσει για εσάς.
  • Σημαντικά
Κατά την διάρκεια του αγώνα θα μοιραστούν μπουκάλια νερό, ισοτονικό ποτό, περάσματα με νερό για να δροσιστούν οι αθλητές (ντουζιέρες κατά μήκος της παραλιακής διαδρομής) και στο τέλος μπανάνες.

http://www.leonidion.gr/2017/05/4-run-2017.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη