Σοκαρισμένος δήλωσε καθηγητής του άτυχου 23χρονου φοιτητή

Σοκαρισμένο όλο το πανελλήνιο παρακολουθεί από εχθές το πρωί την υπόθεση απαγχονισμού του 23 χρονου φοιτήτη εντός του κτηρίου του ΤΕΙ Λογιστικής στο Μεσολλόγι.Η σορός του 23χρονου μεταφέρθηκε από εχθές  στο Ρίο,όπου και θα ακολουθήσει η ιατροδικαστική εξέταση.Η Αστυνομία καταβάλλει έρευνα με σκοπό να εντοπίσει τον λόγο και τις αιτίες που οδήγησαν τον άτυχο νέο σε αυτή την ενέργεια.

Ιδιαίτερα  προβληματισμένος και σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο πρόεδρος του τμήματος όπου φοιτούσε ο 23χρονος Δημήτρης,κύριος Καφούσιας Διονύσιος.Σε δηλώσεις του στο protothema.gr ανέφερε τα ακόλουθα:
«Μου είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι ο Δημήτρης, ο οποίος ήταν φοιτητής μου στο τμήμα τόσα χρόνια,δεν είναι πια στη ζωή. Ήταν στο δέκατο εξάμηνο των σπουδών του, ένας καλός φοιτητής, πολύ καλό παιδί γεμάτο ευγένεια, κλειστός χαρακτήρας βέβαια αλλά δεν είχε δώσει ποτέ κανένα δικαίωμα.

Έχω σπάσει το κεφάλι μου να μάθω ποιο θα μπορούσε να ήταν το αίτιο που τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Βρέθηκε στο πρώτο όροφο του κτιρίου της Διοίκησης Οικονομίας , το οποίο έχει μία σκάλα μαρμάρινη με μία κουπαστή και το παιδί επέλεξε αυτή τη κουπαστή να δέσει το σχοινί και να κρεμαστεί δίπλα από το γραφείο μου. Γιατί  επέλεξε το σημείο εκείνο για να κάνει το απονενοημένο διάβημα;Κοίταξα την καρτέλα του για να δω την συνολική του εικόνα και το παιδί χρωστούσε ακόμα 13 μαθήματα. Αλλά όλοι οι φοιτητές χρωστούν μαθήματα και μάλιστα δεν ήταν παιδί που είχε εγκαταλείψει το τμήμα του. Φέτος είχε επιλέξει να μην συμμετέχει στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου γιατί σκέφτηκα μη τυχόν είχε πιεστεί ψυχολογικά από τις εξετάσεις. Σαν πρόεδρος του τμήματος κουβεντιάζω με τους φοιτητές μου για τα μαθήματα, πως μπορούμε να τα χειριστούμε καλύτερα αλλά ο συγκεκριμένος δεν μου είχε παραπονεθεί ποτέ για κάποιο μάθημα. Προσπαθώ να συνδέσω τα πάντα με την επιλογή του σημείου που αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του και δεν μπορώ. Ειλικρινά στενοχωριέμαι πάρα πολύ γιατί νιώθω ότι σαν να ήθελε να δηλώσει κάτι με την αυτοκτονία του και την επιλογή του σημείου. Δεν μπορώ να διασταυρώσω τίποτα. Έχω ρωτήσει τους φίλους του και δεν γνωρίζουν τίποτα. Έχουμε σκεφτεί και την ερωτική απογοήτευση αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου».

Δείτε επίσης
Τραγωδία στο ΤΕΙ Μεσολογγίου:Φοιτητής βρέθηκε απαγχονισμένος
http://voltastintripoli.blogspot.gr/2017/06/blog-post_640.html
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου