Το παπούτσι μαρτυρα την προσωπικότητά σου!

Έφτασε το καλοκαιράκι, αλλάξαμε τα ρούχα από χειμωνιάτικα σε καλοκαιρινά, πιο αέρινα και πιο φωτεινά χρώματα και κάποιες ανανεώθηκαν και ψώνησαν νέα κομμάτια για την γκαρνταρόμπα τους! Αλήθεια τι σκέφτεστε όταν ψωνίζετε ρούχα; τι έιναι στην μόδα; τι σας πάει; την περίσταση για στην οποία θα φορεσετε το νέο σας ρούχο; και με τα παπούτσια τι γίνεται; έχετε το ίδιο σκεπτικό; Γνωρίζετε ότι το ντύσιμό σας φωνάζει και βγάζει τον χαρακτήρα σας και την προσωπικότητά σας; Ακόμη και τα παπούτσια που φοράτε λένε πληροφορίες για εσάς που δεν φαντάζεστε!
Πρόσφατες μελέτες του Πανεπιστημίου του Κάνσας έδειξαν ότι το 90% της προσωπικότητάς σας αποκαλύπτεται απο τα παπούτσια που φοράτε!
Πιο συγκεκριμένα όσες διαλέγεται να φοράτε σε καθημερινή βάση και περισσότερο:
Αθλητικά παπούτσια
Σημαίνει ότι σου αρέσουν τα απλά πράγματα και είσαι σταθερή συναισθηματικά. Επίσης διαχειρίζεσαι πολύ καλά το άγχος στην ζωή σου διότι ΔΕΝ έχεις....τυχερη!
Παπούτσια πάνινα τύπου vans ή converse
Σημαίνει ότι είσαι μια αιώνια έφηβη, η χαρά της ζωής μμε τις δικές σου δυνάμεις σαν ενηλικας αλλά και τις αδυναμίες μια εφηβης!
Παπούτσια ισια και casual τύπου oxford και μπαλαρίνες
Σημαίνει ότι δεν σε νοιάζει η γνώμη των άλλων και είσαι πολύ ειλικρινής, τόσο που όταν εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου μπορεί να δημιουργήσεις και πρόβλημα με την έξαρση ειλικρήνιας που σε χαρακτηρίζει.
Μοντέρνα και εκκεντρικά τύπου πλατφόρμες και περίεργα δεσίματα, σχέδια και τακούνια
Τα ψώνια είναι η διασκέδασή σου και έχεις αρκετό χιούμορ και πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σου για να μπορέσεις να υποστιρίξεις ένα τέτοιο παπούτσι! Έχεις πάθος αλλά είσαι και σου αρέσουν οι προκλήσεις και οι νέες εμπειρίες!
Μποτάκια
Σημαίνει ότι είσαι ευαίσθητη, έξυπνη, σταθερή και γενικά δεν σου αρέσουν οι νέες εμπειρίες! αααα είσαι και καχυποπτη το είπα αυτο; Επίσης είσαι λίγο επιθετική έχεις όμως πάθος και στυλ!
Ψηλοτάκουνα
Τα δικά μου αγαπημένα, λοιπόν αν σου αρέσουν κι εσένα, έχεις πλεόνασμα αυτοπεποιθησης, σιγουριά για τον εαυτό σου πάθος και θέλωντας ή όχι τραβάς την ποσοχή των άλλων ανθρώπων πάνω σου! Καλά δεν θα μπορούσες να το αποφύγεις μετο  τακ τακ που κάνει το τακούνι σου όταν περπατας! Εχεις βεβαια και τις ιδιοτροπίες σου αλλά είσαι μια πολύ chic και στυλάτη ιδιότροπη!

Μάρη Ταλλά

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου