Μακιγιάζ στο χρωμα της θαλασσας



Καλοκαιράκι ήρθε έτσι λοιπόν ανανεωνουμε και τα χρώματα στο μακιγιαζ! Θα σας δείξω λοιπόν ενα μακιγιάζ πολυ καλοκαιρινό, ανοιχτόχρωμο και ιδανικό για ολες τις ώρες! Για να το πετύχετε χρειαζεται αψεγάδιαστη επιδερμίδα! Ξεκινάμε λοιπόν με έναν όρο αντιγήρανσης και απο πάνω απλώνετε την καθημερινή σας ενυδατική κρέμα, στην συνεχεια περνατε το πρόσωπο με μεικαπ και κονσιλερ τα ματια και βάζετε απο πάνω πουδρα!

 Ετςι έχετε σβήσει τις ατέλειες ώστε να μπορέσετε να βαλετε το ρουζ και να δόσετε μια όψη υγείας και φρεσκάδας στο πρόσωπο σας! Παμε τωρα στα ματια, αρχικά περνατε μια nude σκιά στο πάνω βλέφαρο και στην συνεχεια κανετε μια γραμμή με ενα γαλάζιο μολύβι πιο συγκεκριμένα ενα ice blue στο πάνω περίγραμμα του ματιού.
 Στην συνέχεια κάνετε μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο με το ίδιο γαλάζιο μολύβι και περνάτε τις κάτω βλεφαρίδες με μια μάσκαρα γαλάζια. Τις επάνω βλεφαρίδες εγώ τις πέρασα με μια σκούρα μπλε μάσκαρα, αλλά εσείς μπορείτε να βάλετε και μαύρη!







Τέλος άφησα τα χείλη στα οποία κράτησα ουδέτερους τόνους φορώντας ένα κοραλλί γκλος! Αν ακολουθήσετε όλα τα βήματα που σας περιέγραψα πιο πάνω θα διαπιστώσετε ότι το μακιγιάζ σας θα κρατήσει μέχρι το βράδυ!
Καλή επιτυχία!

Μαρη Ταλλα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη