Μακιγιάζ στο χρώμα της αμμου




Σημερα θα σας δείξω ενα φυσικό η αλλιως nude μακιγιάζ με χρώματα καλοκαιρινά, φρέσκο που θα αναδείξει το μαύρισμα σας!


Ενα μακιγιάζ με έμφαση στα ματια, στα χρώματα της άμμου ιδανικό για καφέ η πράσινα ματια!
Θα πρεπει αρχικά να προετοιμάσετε την επιδερμίδα σας, φορώντας όρο ( αν έχετε) την ενυδατική σας κρέμα στο πρόσωπο αλλα και την κρέμα ματιών στα ματια,και απο πάνω το μεικαπ σας!

Στην συνεχεια βάζετε κονσιλερ στα ματια και περνατε όλο το πρόσωπο με πουδρα για να γίνει ματ το αποτελεσμα! Υπαρχουν σκιές στο χρωμα της άμμου, ιριδίζον αλλα και ματ, εγω για το συγκεκριμένο μακιγιάζ χρηςιμοποιηςα δυο σκιές για να πετύχω το συγκεκριμένο αποτέλεμα!

Αρχικά έβαλα στο πάνω βλέφαρο μια χρυσή σκιά σε μορφή σκόνης πολυ ιριδίζον και απο πάνω έβαλα μια κοραλι ματ σκιά. Ετσι πέτυχα το χρωμα που ήθελα, ατην συνεχεια γύρισα με το ειδικό ψαλίδακι τις βλεφαρίδες, αφού πρώτα το ζέστανα με το πιστολάκι και περαςα τις βλεφαρίδες με δυο στρώσεις μαύρη μαςκαρα!
Στο κάτω βλέφαρο, χρηςιμοποιηςα καφέ μολύβι και τέλος έβαλα μαύρη μαςκαρα. Προσθεσα ρουζ στα μαγουλακια και στα χείλη έβαλα ενα απλό κοράλλι γκλος γιατι το αποτελεςμα στα μάτια ειναι έντονο.  Ειναι ενα αρκετά εντυπωσιακό μακιγιάζ που αναδεικνύει το μαύρισμα σας και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, δοκιμάστε το!

Μάρη Ταλλά

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη