Η Χορωδία Ορφέας συμμετέχει στην μεγάλη συναυλία για τον Θεοδωράκη


Όλη η Ελλάδα μετρά αντίστροφα για την στιγμή που η Μουσική και η Αρμονία θα ενώσουν φωνές, καρδιές, ψυχές!Είναι ένα μουσικό κάλεσμα που αφορά όλους μας, για να θυμηθούμε πως όταν οι Ελληνες ενώνουμε τις καρδιές μας, μπορούν να γίνουν θαύματα!Να γιγαντωθούν οι φωνές και να ανυψωθούν οι ψυχές!!
Αυτή τη φορά στο Καλλιμάρμαρο (Παναθηναϊκό Στάδιο)! Μετά την μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία που σημείωσαν οι δύο παραστάσεις του Φεβρουαρίου 2017 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών που συμμετείχαμε, η Χορωδία ΟΡΦΕΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, υπό την διδασκαλία και διεύθυνσης της Χριστίνας Αθανασοπούλου, θα βρίσκεται ξανά ανάμεσα σε 1000 χορωδούς αυτή την φορά, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί για τον Μίκη Θεοδωράκη.

Επιθυμία του συνθέτη ήταν το ενδιαφέρον του κοινού στο Παναθηναϊκό Στάδιο να μη μονοπωλήσουν τα μεγάλα ονόματα, αλλά οι «απλοί» χορωδοί από 30 ελληνικές πόλεις, οι οποίοι, συνοδευόμενοι από τη Συμφωνική Μαντολινάτας, θα στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας σε κάθε γωνιά της χώρας. ​​Η συναυλία «Ολη η Ελλάδα για τον Μίκη» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη