Διάσχιση ΣΑΟΟ στο φαράγγι των Μύλων
Με τη διάσχιση του πανέμορφου φαραγγιού των Μύλων, στη σκιά του βόρειου Ταΰγετου, έκλεισε ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών Οικολόγων  την τρέχουσα ορειβατική περίοδο, πριν τη δεκαήμερη εξόρμησή του (6 -16/7/2017)  στη Σλοβενία.
 Την Κυριακή, 25/6/2017  λοιπόν, είχαμε την ευκαιρία να περπατήσουμε, για τρεις περίπου ώρες, μέσα σε ένα θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον, γεμάτο πράσινο και νερό.  Για τον  λόγο αυτό, άλλωστε, λειτουργούσαν εκεί αρκετοί νερόμυλοι.
 Η διαδρομή, που ξεκίνησε από το Γεωργίτσι και κατέληξε στο Μαρμαρογέφυρο,  ήταν σχετικά εύκολη και την απήλαυσαν δεόντως οι πεζοπόροι του ΣΑΟΟ.   Ακολούθησε επίσκεψη στο παρακείμενο, γραφικό Καστόρι και στο ιχθυοτροφείο που υπάρχει εκεί.
  Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Λαγανά,  πρόεδρο του δραστήριου Συλλόγου Φίλων Β. Ταΰγετου ’’Η Λουσίνα’’,  για τη βοήθειά του στην επιτυχή οργάνωση της εξόρμησης και τον Μανώλη Μαρκουράκη, γραμματέα του Συλλόγου, ο οποίος και μας συνόδευε καθ΄ όλη τη διάρκεια της πορείας, δίνοντάς μας χρήσιμες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες.  
  Τέλος, θα θέλαμε να ευχηθούμε  στα μέλη, τους φίλους και στους συμπολίτες μας καλό, δροσερό  και ευχάριστο καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο. 
 

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου