ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ GRAFFITI ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ

Εθελοντική δράση  graffiti στην Τρίπολη
στο πλαίσιο ευπρεπισμού και αναβάθμισης της καθημερινότητας της πόλης, σχεδιάζεται μια καλλιτεχνική δράση για τη βελτίωση της όψης των Δημοτικών κτιρίων της Τρίπολης. Η δράση αυτή, επαφίεται πρωτίστως στον εθελοντισμό των νέων και απευθύνεται στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης. Κάνοντας την αρχή με τον εξωτερικό τοίχο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, στην

Στο πλαίσιο ευπρεπισμού και αναβάθμισης της καθημερινότητας της πόλης, σχεδιάζεται μια καλλιτεχνική δράση για τη βελτίωση της όψης των Δημοτικών κτιρίων της Τρίπολης.
Η δράση αυτή, επαφίεται πρωτίστως στον εθελοντισμό των νέων και απευθύνεται στους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων της Τρίπολης.
Κάνοντας την αρχή με τον εξωτερικό τοίχο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης, στην οδό Καλαβρύτων, όπου οι εθελοντές μαθητές, υπό την καθοδήγηση καλλιτέχνη που ασχολείται με το graffiti, θα βάψουν τον εξωτερικό τοίχο και θα ζωγραφίσουν παραστάσεις.
Μετά την ολοκλήρωση, τα ίδια τα παιδιά θα είναι υπεύθυνα για την συντήρηση του έργου.
Αυτή είναι η αρχή μιας προσπάθειας και εφ’ όσον η συμμετοχή των παιδιών την αγκαλιάσει, στόχος είναι, η συνέχισή της, με τις προτάσεις των ίδιων των παιδιών και σε κτίρια, αλλά και στο εικαστικό, με την αρωγή πάντα του Δήμου Τρίπολης.
Ήδη ξεκίνησε η διαδικασία ενημέρωσης των μαθητών μέσω των σχολείων τους και όσα παιδιά επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή τηλεφωνικά στη γραμματεία της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης στο 2713 600421 ή με email στο dktripolis@tripolis.gr με θέμα: «Tη Βάψαμε …..».

φωτό: Στ. Ζορμπαλάς
http://www.ioannina24.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη