Δείτε τις πρώτες δηλώσεις της Ευρυδίκης Βαλαβάνη μετά την αποχώρηση της από το Survivor





Όπως όλοι μας έχουμε παρατηρήσει το Survivor χωρίς αμφιβολία είναι η No1 τηλεοπτική σειρά για φέτος,η οποία έχει κερδίσει μια μεγάλη μερίδα κοινού και fan.Στο χθεσινό επεισόδιο της 26ης Ιουνίου από το Συμβούλιο του Νησιού αποχώρησε η αθλητικογράφος και τελευταία παίκτρια των Διασήμων,Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Η αγαπημένη και παράλληλα μισητή πολλών Ελλήνων τηλεθεατών παίκτρια ενώ σημείωσε εξαιρετική επίδοση στο αγώνισμα ασυλίας δεν κατόρθωσε να κερδίσει την ασυλία  και να καταφέρει με αυτό τον τρόπο να μείνει στο παιχνίδι.Πλέον προς τον ημιτελικό βαδίσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος,ο Κώστας Αναγνωστόπουλος,ο Μάριος Ιωαννίδης,ο Γιάννης Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος.Η αποχώρηση της ήταν πολύ δυνατή συγκινισιακά.Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον συμπαίκτη της Γιώργος ενώ δεν παρέλειψε να ζητήσει συγγνώμη για το ότι είχε μεσολαβήσει μεταξύ τους.

Στις πρώτες δηλώσεις της μετά την αποχώρηση της από το Συμβούλιο του Νησιού,η αθλητικογράφος παρουσιάστηκε ιδιαίτερα συγκινημένη σε έναν σύντομο απολογισμό από αυτό το μακρινό ταξίδι της.

Συγκεκριμένα ανέφερε τα εξής:

"4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.
Πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη."

Δείτε το βίντεο:

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη