Τελειώνει η δεξαμενή πυρόσβεσης στο Μαίναλο - ηλεκτροδότηση κατά μήκος του Λάδωνα-Αλφειού

Ανάρτηση για έργα στην Αρκαδία έκανε στο fb ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας:

Δύο ξεχωριστά και ιδιαιτέρως σημαντικά έργα υλοποιούνται από την ΠΕ Αρκαδίας στη Γορτυνία....
Το ένα έργο αφορά στην ηλεκτροδότηση κατά μήκος του Λάδωνα-Αλφειού θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην πεδιάδα της Ηραίας και θα βοηθήσει τον πρωτογενή τομέα, στον οποίο δίνουμε μεγάλη σημασία ως Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Το έργο σε λίγο καιρό ολοκληρώνεται και θα δώσει τη δυνατότητα στους αγρότες που ασχολούνται με νέες καλλιέργειες να τις ποτίζουν ενώ ευελπιστούμε πως θα μείνουν στο...ν τόπο τους και νέοι για να ασχοληθούν με τη γεωργία, αφού το έργο βοηθά σε αυτήν την κατεύθυνση, όπως άλλωστε λέει και ο Πρόεδρος του Αγιάννη Ηραίας Κ.Αλβενιώτης.
Το άλλο έργο αφορά στην προστασία του καμαριού μας, του Μαινάλου. Η δεξαμενή πυρόσβεσης και γενικότερα το έργο, ύψους 200 χιλιάδων ευρώ, έχει φθάσει στο τέλος του και σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία.... Εκτός από την πυρόσβεση το έργο θα υδροδοτήσει και τον οικισμό ΠΑΝ... Ένα έργο ιδιαιτέρως σημαντικό, σύμφωνα και με τον Πρόεδρο των Μαγουλιάνων Θ.Κανελλόπουλο.
Η Περιφερειακή αρχή προσπαθεί καθημερινά να βελτιώσει τις συνθήκες ζωής και εργασίας των κατοίκων της περιοχής μας και να δημιουργήσει υποδομές που θα δώσουν αναπτυξιακή προοπτική στον τόπο μας.






Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη