«Κοσμοπλημμύρα» στο Άλσος Βεΐκου για τον τελικό Ντάνου - Μάριου

Survivor: «Κοσμοπλημμύρα» στο Άλσος Βεΐκου για τον τελικό Ντάνου - Μάριου

«Λαοθάλασσα», συνωστισμός και αναβρασμός για την τελευταία πράξη του δημοφιλούς ριάλιτι επιβίωσης - Κλειστά τζιπ, πιτ μπουλ και αστυνομικοί, ακόμα και με πολιτικά ρούχα, επιτηρούν περιμετρικά τον χώρο του άλσους - Στις εξέδρες οι πρώην παίκτες, στο πλατό μόνο ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δύο φιναλίστ

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του Survivor, που θα πραγματοποιηθεί live στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης διεκδικούν 100.000 ευρώ και αργά το βράδυ, μετά τα μεσάνυχτα, θα κριθεί ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής.

Λίγη ώρα πριν από την έναρξη της live μετάδοσης, στο Άλσος Βεΐκου επικρατούσε το απόλυτο... χάος. Η παραγωγή είχε δώσει τόσο μεγάλο αριθμό προσκλήσεων, που ήταν αδύνατο να χωρέσουν όλοι στις κερκίδες, με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη αναστάτωση και ο κόσμος να κάθεται ακόμα και στα σκαλάκια ανάμεσα στις εξέδρες. Στα δεξιά του πλατό, μάλιστα, υπήρχε και ειδικά διαμορφωμένη κερκίδα για τους VIP καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και η παρουσιάστρια της εκπομπής «Survivor Πανόραμα», Ελεωνόρα Μελέτη.

Αυτή τη φορά, οι παίκτες που αποχώρησαν από το παιχνίδι στα προηγούμενα επεισόδια, θα καθίσουν στις εξέδρες, ανάμεσα στο κοινό, ενώ στο πλατό θα βρίσκονται μόνο ο παρουσιαστής, Σάκης Τανιμανίδης, και οι δύο φιναλίστ, Γιώργος Αγγελόπουλος και Μάριος-Πρίαμος Ιωαννίδης.

 




















Από πολύ νωρίς, στο Άλσος Βεΐκου είχε αρχίσει να προσέρχεται πολύς κόσμος, προκειμένου να απολαύσει από κοντά τους παίκτες που επί πέντε μήνες έδιναν τον... αγώνα τους στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. 

Σήμερα, η ασφάλεια ήταν πολύ πιο αυστηρή από τον ημιτελικό. Τα μέτρα ασφαλείας ήταν πρωτοφανή. Παντού υπήρχαν αστυνομικοί, ακόμα και με πολιτικά ρούχα, που επιτηρούσαν περιμετρικά τον χώρο του άλσους. Μάλιστα, στον έλεγχο για την είσοδο στο πλατό, «επιστρατεύτηκε» ακόμα και ένα σκυλί, ράτσας πιτ μπουλ.









Όπως και χθες, υπήρχαν κλειστά τζιπ και βανάκια με ξένες πινακίδες, τα οποία ανήκουν, προφανώς, στην παραγωγή.



Στις εισόδους επικρατούσε συμφόρηση εξαιτίας της κακής οργάνωσης, ενώ οι θέσεις των δημοσιογράφων βρίσκονταν και πάλι στον... αέρα, καθώς άλλα είχε κανονίσει η παραγωγή και άλλα το κανάλι, με αποτέλεσμα να επικρατεί το ίδιο χάος με τον ημιτελικό. Απόψε, το πλατό του Survivor είναι διαφορετικό από αυτό που είδαμε χθες στις οθόνες μας... 
protothema

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη