Αναρρώνει από εγχείρηση αφαίρεσης όγκου στον εγκέφαλο η Μαρία Μενούνος απο την ΑρκαδίαΗ γνωστή Αμερικανίδα ηθοποιός με ελληνικές ρίζες, Μαρία Μενούνος, οδηγήθηκε στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει έναν όγκο στον εγκέφαλο και σύμφωνα με τους γιατρούς και την ίδια, ο όγκος αφαιρέθηκε κατά 99,9%.
Οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως το κομμάτι που δεν μπορούσε να αφαιρεθεί έχει πιθανότητες να ενεργοποίησει νέα κακοήθεια σε ποσοστό 7% , οπότε όλα πήγαν μάλλον καλά, τηρουμένων των δυσκολιών.
Η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε στο People Magazine τι την έκανε να οδηγηθεί στο γιατρό:
«Τον Φεβρουάριο που μας πέρασε νόμιζα ότι είχα πάθει μια μόλυνση στο αυτί κι έτσι πήγα στο γιατρό. Εκείνος με διαβεβαίωσε ότι δεν έχω τίποτα στα αυτιά και με ρώτησε αν αισθάνομαι κάποιες άλλες ενοχλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι εκείνο το διάστημα οι πονοκέφαλοι είχαν γίνει πιο συχνοί, είχαν αυξηθεί οι φορές που έκανα σαρδάμ στην κάμερα και, μερικές φορές, δυσκολευόμουν να διαβάσω την οθόνη με τη σκαλέτα. Η πρώτη μου σκέψη, αφού αναλύσαμε τα συμπτώματα ήταν ότι μπορεί να είχα προσβληθεί από όγκο στον εγκέφαλο, όπως και η μητέρα μου. Ο γιατρός με παρέπεμψε να κάνω εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας»
Τελικά, μετά από πολλές αναβολές τον Απρίλιο έκανα την εξέταση και οι γιατροί βρήκαν ότι επρόκειτο για κακοήθη όγκο στον εγκέφαλο. «Πρόκειται για μηνιγγίωμα», μου είπαν. Η πρώτη μου αντίδραση ήταν να γελάσω. Ήμουν σε πλήρη άρνηση και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι είναι αλήθεια. Όταν το ανακοίνωσα στους γονείς μου σοκαρίστηκαν, αλλά δε σταμάτησαν ούτε στιγμή να με διαβεβαιώνουν πως όλα θα πάνε καλά». 
ereportaz
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου