Ολοκληρώθηκε η διάνοιξη του δρόμου Σιλίμνα-Βαλτέτσι.

Ένας δρόμος που αποτελούσε όνειρο ετών και θα εξυπηρετήσει την επικοινωνία των κατοίκων των δύο πρώην Δήμων Βαλτετσίου και Φαλάνθου αλλά για μένα αποτελεί και έναν αναπτυξιακό δρόμο.
Εντάσσεται στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή του Πέτρου Τατούλη για την ενοποίηση όλων των ιστορικών χώρων γύρω από το Μαίναλο και τα σημεία που έδρασε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.
...
Ο δρόμος αυτός είναι ο τελευταίος δρόμος που ολοκληρώνει την προσπάθειά μας για την περιοχή του Μαινάλου και αυτό που απομένει είναι να προβάλλουμε και να διαφημίσουμε τους ιστορικούς αυτούς τόπους, που αποτελούν πλεονέκτημα για την Αρκαδία, ώστε να πραγματοποιούνται εκδρομές, κυρίως σχολείων αλλά και άλλων συλλόγων, φορέων, σωματείων κλπ.
Η διάνοιξη ήταν μία δύσκολη δουλειά που ολοκληρώθηκε με επιτυχία και απομένει το στρώσιμο του δρόμου σε κάποια σημεία καθώς και η προσωρινή επικάλυψή του με χαλίκι, ώστε να είναι βατός για τα οχήματα.
Όταν θα υπάρξουν τα χρήματα θα γίνει και η ασφαλτόστρωσή του και θεωρούμε πως μαζί με όλα τα άλλα έργα που γίνονται θα βοηθήσει στην τουριστική ανάπτυξη της Αρκαδίας μας.
Ευχαριστώ τις υπηρεσίες (Πυροσβεστική, Δασαρχείο) για την αμέριστη συμπαράστασή τους, αφού ο δρόμος θα συμβάλλει και στην αντιπυρική προστασία της περιοχής.

fb Β. Γιαννακούρα



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη