Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο




Καλείστε στην 11η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, στις 10 Ιουλίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης»

· ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
· ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
· ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ 
1. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: Μέτρα αντιπυρικής προστασίας.
2. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Σαράντου Αλεξανδρή με θέμα: Ρύπανση εργασιακού και ευρύτερου περιβάλλοντος στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης. Τήρηση και εφαρμογή των περιβαλλοντικών όρων απόθεσης και διάστρωσης τέφρας - γύψου από τις Μονάδες των ΑΗΣ Μεγαλόπολης της ΔΕΗ

· ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Οι καταστροφικές πυρκαγιές στο Δήμο Ανατολικής Μάνης.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
2. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: Διασυνδετική Γραμμή Μεταφοράς 150kV Ε.Ρ. Πελοπόννησος – Κρήτης (εξ αναβολής). 
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αδαμαντία Τζανετέα.
3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του Παραθεριστικού – Τουριστικού χωριού «Λόφοι Κοιλάδας» (Kilada Hills) εντός του Ειδικού Σχεδίου Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΣΧΑΣΕ) «Kilada Hills», στην περιοχή Κοιλάδα του Δήμου Ερμιονίδας, Π.Ε. Αργολίδας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αναστάσιος Χειβιδόπουλος.
4. Έγκρισης μελέτης «Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις Τμήματος Πόλεως Γυθείου, Δήμου Ανατολικής Μάνης», που αφορά και τις οδούς α) Τζανή Τζανετάκη η οποία αποτελεί τμήμα της με αριθμό 19 Επαρχιακής Οδού «Γύθειο – Αρεόπολη – Πύργος Δυρού – Μίνα – Κίττα – Γερολιμένας», που ανήκει στο πρωτεύον επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Λακωνίας και β) την βασιλέως Παύλου από το «Περιβολάκι» έως την είσοδο του Λιμένα του Γυθείου η οποία ανήκει στην Εθνική οδό με αριθ. 39 Τρίπολη – Σπάρτη – Γύθειο.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
5. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Γορτυνίας και του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Πελοποννήσου, για την υλοποίηση του έργου: Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης στην οδό Καρκαλού - Ράδου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
6. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Πελοποννήσου,  του Δήμου Σικυωνίων και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, βάση του άρθρου 100 του Ν.3852/2010 και όπως έχει τροποποιηθεί, για την υλοποίηση του έργου «Ολοκλήρωση ανασκαφικού προγράμματος ανάδειξης της αγοράς Αρχαίας Σικυώνας»
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.
7. Έγκριση Πρακτικής Άσκησης σπουδαστών της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Τρίπολης του ΟΑΕΔ σε υπηρεσίες της ΠΕ Αρκαδίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.
8. Έγκριση Πρακτικής Άσκησης σπουδαστών της ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας Σπάρτης του ΟΑΕΔ σε υπηρεσίες της ΠΕ Λακωνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
9. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (δύο μηνών), για την ΠΕ Κορινθίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.
10. Έγκριση 3ης τροποποίησης κατανομής πιστώσεων του ενταγμένου έργου στο ΠΔΕ – ΣΑΕΠ026 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΡΧΙΑΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ» με κωδικό 2013ΕΠ02600003.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Αδαμαντία Τζανετέα.
11. Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ανώνυμης Αναπτυξιακής Εταιρείας ΟΤΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ Α.Ε, για την υλοποίηση προγράμματος με τίτλο ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

   Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ     ΗΛΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη