Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».




Οι καταξιωμένες βιογραφικές εκδόσεις «Who is Who στην Ελλάδα» πήραν την πρωτοβουλία να παρουσιάσουν έναν νέο κύκλο έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης  για τη ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΗΓΕΣΙΑ (WOMENLEADERS) σε κάθε τομέα δράσης, με πρώτο σταθμό την έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων».



Η έκδοση Who is Who «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», που αποτελεί παγκόσμια πρωτιά, βάζει για πρώτη φορά την Ελληνίδα στη θέση που της αξίζει στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χάρτη της χώρας!



Η εποχή που έλεγαν ότι «Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, βρίσκεται μια άξια γυναίκα», έχει περάσει ανεπιστρεπτί! Σήμερα, μπορούμε να λέμε: «Πίσω από πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις βρίσκεται μια άξια γυναίκα»!



Αυτή τη μεγάλη αλλαγή στο επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο έρχεται να καταγράψει το Who is Who, με τίτλο: «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», με εκδότη το Δημήτρη Γκόρη και Διευθύντρια έκδοσης τη Βίκυ Παπαγεωργοπούλου έχοντας σημειώσει ήδη μια πετυχημένη πορεία στο χώρο με το Νέο Who is Who στην Ελλάδα από το 2007.



Η έκδοση αυτή «Γυναίκες Ηγέτες Επιχειρήσεων», θα κυκλοφορήσει σε 3.500 αντίτυπα, τα οποία θα διατεθούν από κεντρικά βιβλιοπωλεία καθώς και από τη σχετική ιστοσελίδα, ενώ θα αποσταλούν και «τιμής ένεκεν» σε 500 διαμορφωτές της κοινής γνώμης, από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας, των μέσων ενημέρωσης, της επιστημονικής και ακαδημαϊκής κοινότητας και του πολιτισμού.



H έκδοση θα περιλαμβάνει –με αντικειμενικά κριτήρια- βιογραφικά σημειώματα 2.500-3.000 περίπου Διευθυνουσών και Εντεταλμένων Συμβούλων, Γενικών Διευθυντριών και Διαχειριστριών Α. Ε. και Ε. Π. Ε., με τζίρο άνω των € 300.000 και θα παρουσιαστεί σε ειδική εκδήλωση, μετά την έκδοσή της το 2018.



Επίσης, θα περιλαμβάνει και τα βιογραφικά σημειώματα γυναικών σε ηγετική θέση μεγάλων ΜΚΟ στην Ελλάδα και επιτυχημένων Ελληνίδων Επιχειρηματιών του εξωτερικού.

Σύμβουλος της έκδοσης είναι ο καταξιωμένος  Σύμβουλος Επικοινωνίας, Θαλής Π. Κουτούπης, που έχει αποκομίσει βαθιά γνώση και πείρα, από την έκδοση πλειάδας «Who ‘s Who», μεταξύ των οποίων, το «Ελληνικόν Who ‘s Who”», των «Ελλήνων Επιχειρηματιών & Στελεχών Επιχειρήσεων», του «Rotary Club”, των «Αποφοίτων του Κολλεγίου Αθηνών» (δύο φορές), των «Αποδήμων Ελλήνων», των «Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη» (δύο φορές), και των «Δημοσιογράφων» (δύο φορές).





ΑΘΗΝΑ, Ιούνιος  2017

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη