Εν αναμονή της απόφασης για τα σκουπίδια στον Αγιο Βλάση



Συνεχίστηκε σήμερα στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τριπόλεως, στο Δικαστικό Μέγαρο, η προσφυγή της Επιτροπής των Κατοίκων, που αντιδρούν, στην χρήση του χώρου του Αγίου Βλασίου Τριπόλεως -από πλευράς Δήμου – για εναπόθεση (αποθήκευση) αστικών απορριμμάτων.
Η εξ’ αναβολής ακροαματική διαδικασία, περιελάμβανε τοποθετήσεις των νομικών εκπροσώπων των διαδίκων, καθώς, επίσης και καταθέσεις βασικών μαρτύρων, μαζί φυσικά, με τις ερωτήσεις προς αυτούς, απ’ τους δικηγόρους.
Η έδρα, έδωσε την απαιτούμενη απ’ το νόμο, χρονική προθεσμία, ώστε οι δύο πλευρές-μέσω των δικηγόρων τους-να μπορέσουν να προσκομίσουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία και τις συνηθισμένες εισηγητικές εκθέσεις τεκμηρίωσης των αιτημάτων τους.
Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον επόμενο μήνα.
Ο Δήμος της Τρίπολης, ζητάει, όπως συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον μισθωμένο χώρο στον Άγιο Βλάσιο, μέχρι να μπορέσει να τελειώσει τον διαγωνισμό και τα έργα στο Μεγαβούνι, ενώ οι κάτοικοι του Αγίου Βλασίου, ζητούν να κλείσει ο χώρος του Αγίου Βλασίου που κατ’ αυτούς, βρίθει παρανομιών και απειλεί το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των γύρω κατοίκων.

ΕΡΤ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη