Επιχειρηματικό – Οικονομικό Δελτίο Επιμελητηρίου Αρκαδίας



ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΕΤΗ, ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΤΟΣ
Μεγάλη ανάσα ήταν, για τις επιχειρήσεις – μέλη των Επιμελητηρίων, που είναι υπόχρεοι πληρωμής πνευματικών δικαιωμάτων, η συμφωνία συνεργασίας win-win που σύναψαν στις  13 Ιουνίου 2017, για τα πνευματικά δικαιώματα, η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος και ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση». 
Προκειμένου να διευκολυνθεί η ενεργοποίηση της σύμβασης, που υπογράφηκε από τα Επιμελητήρια με τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης «Αυτοδιαχείριση» στις 13 Ιουνίου 2017 ο Πρόεδρος της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ κ. Γλέζος Γιάννης ενημερώνει τους χρήστες ότι αν πάρουν την άδεια της ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗΣ από σήμερα και μέχρι 31.12 2017, τότε με το ποσό της άδειας για το 2017 εξοφλούν και το 2018, (δηλαδή μια χρέωση και για τα δύο έτη) και το τιμολόγιο που θα αποστέλλεται στους χρήστες θα αναγράφει ότι η άδεια  θα ισχύει για ολόκληρο το 2017 και για το 2018!
Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr


1ος ΚΥΚΛΟΣ ΒΑΣΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
10-15 Νοεμβρίου στην Τρίπολη
Το Ινστιτούτο Κατάρτισης Διαμεσολαβητών Τρίπολης – ΙΝ.ΚΑ.Δ.Τ «ΛΥΣΗ», έχει την χαρά να σας ανακοινώσει τον 1ο Κύκλο Βασικής Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών συνολικής διάρκειας 6 ημερών (5 ημέρες/40 ώρες εκπαίδευσης - πλέον μίας ημέρας εξέτασης/αξιολόγησης) στην αγγλική γλώσσα με αυτομάτως διερμηνεία στα ελληνικά, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στο Ν. 3898/2010 και το ΠΔ 123/2011.
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν, από Παρασκευή 10 έως και Τετάρτη 15 Νοεμβρίου,  στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ
Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας θα πραγματοποιηθούν στις 8, 9, 10 και 11 Δεκεμβρίου σε Μεγαλόπολη (8/12), Άστρος (9/12) και Τρίπολη (10-11/12). Ενημερωθείτε αναλυτικά για: Ημερομηνίες Εκλογών - Αριθμός Εδρών - Προθεσμία Εξόφλησης Συνδρομών - Υπόδειξη εκπροσώπων - Υποβολή Υποψηφιοτήτων.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

ΕΛ.ΣΤΑΤ.: ΣΤΟ 1% ΕΠΙΤΑΧΥΝΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
Άνοδο 1% σημείωσε ο πληθωρισμός τον Σεπτέμβριο, από αύξηση 0,9% τον Αύγουστο και έναντι μείωσης 1% που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση του Σεπτεμβρίου 2016 με τον Σεπτέμβριο 2015. Στην ετήσια αυτή άνοδο του πληθωρισμού συνετέλεσαν κυρίως οι ανατιμήσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες λόγω της αύξησης της φορολογίας, όπως π.χ. σε καφέ (14,1%), καπνό (10,6%), τηλεφωνικές υπηρεσίες (1,4%), φυσικό αέριο (7,4%) και διαμονή σε ξενοδοχεία (7,5%).


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΙΡΑ ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
Δευτέρα  30 Οκτωβρίου το επόμενο σεμινάριο 
Συνεχίζεται η σειρά διαδραστικών σεμιναρίων «Marketing και Εξωστρέφεια» με έμφαση στις Προτεραιότητες των  Μικρών  και Μικρομεσαίων  Οικογενειακών Επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.
Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου στις 5 μ.μ.-9.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, 25ης Μαρτίου & Πανός 21.
Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας www.arcadianet.gr

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη