Χορτάσαμε από κούφια λόγια και υποσχέσεις κ. ΠαυλήΕδώ και τρία χρόνια η δημοτική αρχή του κ. Παυλή καταφέρνει με μεγάλη ευκολία και αποκρύπτει οικονομικά στοιχεία από τα μέλη του δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν σκιές, τόσο στον τρόπο διοίκησης, όσο και στην στάση της διοίκησης του Δήμου προς τα μέλη της αντιπολίτευσης.
Πολλές φορές η παράταξη μας έχει γίνει δέκτης παραπόνων, από συμπολίτες οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα στην καθημερινότητα τους και με άγχος ζητούν από την «Μαντινειακή Συμπολιτεία» να μεταφερθούν στην αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου.
Δυστυχώς όμως δεν δίνονται συγκεκριμένες απαντήσεις με την δικαιολογία «Αυτή είναι η απάντηση της δημοτικής αρχής» 
Αυτό πρέπει να σταματήσει. Οι πολίτες θέλουν συγκεκριμένες απαντήσεις, λύσεις  και χρονοδιαγράμματα. Η δημοτική αρχή πρέπει να αλλάξει τρόπο σκέψης, αλλιώς η περίοδος διοίκησης του κ.  Παυλή θα καταγραφεί ως μια εποχή σκοταδισμού για τον δήμο Τρίπολης.
Η δημοτική αρχή αποφεύγει να δώσει στοιχεία και οικονομικούς απολογισμούς και τα ερωτήματα μένουν και παγιώνονται. 
Προτάσσοντας κάποια αυτά ρωτάμε για ακόμα μία φορά.
Τι γίνεται με τον οικονομικό απολογισμό από την διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας 2021; Τι γίνεται με τα ανταποδοτικά από της εμποροπανήγυρη Τεγέας;  Ήρθαν ποτέ ορκωτοί λογιστές στην ΚΕΔΗΤ; Πότε θα δοθεί το πόρισμα των ελεγκτών δημόσιας Διοίκησης για την  ΚΕΔΗΤ;
Τα ερωτήματα μένουν και επιζητούν σοβαρές και ολοκληρωμένες απαντήσεις με στοιχεία.  
H «Μαντινειακή  Συμπολιτεία» θα μάχεται συνεχώς για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των δημοτών της Τρίπολης και των υποβαθμισμένων πλέον χωριών της.
Tα χρονικά περιθώρια πλέον έχουν εξαντληθεί όπως και η αξιοπιστία της διοικούσας αρχής.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ»

Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου