ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Συμβαίνει τώρα: Η Αστυνομία σταματά τα λεωφορεία από Πελοπόννησο στην Ελευσίνα





Στο ρυθμό του Συλλαλητηρίου φαίνεται να κινείται σήμερα η Αθήνα καθώς  το κέντρο θα είναι απροσπέλαστο ενώ έχουν παρθεί εκτατά μέτρα για τον τρόπο της διεξαγωγής του.

Αυτή η κατάσταση γίνεται αισθητή ήδη από τα διόδια της Νότιας Μάνδρας (Ελευσίνας) όπου αυτή τη στιγμή, η αστυνομία σταματά λεωφορεία από την Πελοπόννησο, με σκοπό να τα συνοδεύσουν οι ίδιοι προς το κέντρο. Επί ποδός βρίσκονται σύμφωνα με τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για αυτή την αποστολή περίπου 19.000 αστυνομικοί.

 Τα λεωφορεία από την Νότιο Ελλάδα αναμένεται ανά 10 ή 15 λεωφορεία να συνοδεύονται από τα περιπολικά της Τροχαίας ή αμέσου Δράσης από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος ή Κηφισού στη Συγγρού Εκεί με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Τροχαίας, οι επιβαίνοντες σε αυτά θα αποβιβάζονται στο τμήμα της Λεωφόρου Συγγρού από τον σταθμό του Μετρό “Φιξ” έως τη συμβολή αυτής με τη Λεωφόρο Αμαλίας. Από εκεί, οι διαδηλωτές πεζοί θα κατευθύνονται προς το χώρο συγκέντρωσης, ενώ τα λεωφορεία με τους οδηγούς τους μόνο θα κατευθύνονται με σκοπό την ασφαλή – φυλασσόμενη στάθμευσή τους στο χώρο του “Tae-kwon-do”. Στο σημείο εκείνο, μπορούν να σταθμεύσουν περί τα 80 λεωφορεία, ενώ τα υπόλοιπα θα σταθμεύουν στο δεξιό ανερχόμενο και κατερχόμενο ρεύμα κυκλοφορίας της λεωφόρου Συγγρού από το ύψος του Μετρό “Φιξ” έως τη συμβολή αυτής με τη Λεωφόρο Αμαλίας.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ:





Διαβάστε επίσης : "Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου για το Συλλαλητήριο στην Αθήνα " http://voltastintripoli.blogspot.gr/2018/02/blog-post_4.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη