Καθυστέρηση εγκαινίων ¨λιονταριού της Τρίπολης¨ λόγω εργασιών



Σύμφωνα με τα όσα έγραψε στο facebook  ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Γιαννακούρας τέλη Απριλίου θα γίνουν τα εγκαίνια του Μνημείου των Αρκάδων Πεσόντων .

Το ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ και τα ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ πρώτα είχαν βγάλει το ρεπορτάζ πριν λίγα χρόνια όταν είχε έρθει επίσκεψη ο ΓΕΠΣ Ηλιόπουλος αλλά και πριν λίγες μερες όταν είχαμε γράψει το αποκλειστικό των εγκαινίων ΔΕΙΤΕ ΤΑ:




Ας δούμε τι έγραψε στο fb ο κ. Γιαννακούρας:

Επίσκεψη μαζί με τον Διοικητή της ΔΙΚΕ Πελοποννήσου Γ.Μπουζάκη και τον Διοικητή του 11ου ΣΠ Θ.Δρακόπουλο, στο Μνημείο των Αρκάδων Πεσόντων στις πολεμικές επιχειρήσεις του 1940-1941.
Το μνημείο, προσφορά του Αργύρη Πετρονώτη στη μνήμη του αδελφού του, ολοκληρώνεται σύντομα και στις 26 ή 27 Απριλίου, παρουσία του Αρχηγού του ΓΕΣ θα γίνουν τα εγκαίνια του και θα είναι επισκέψιμο.
Στο μνημείο που είναι μεγαλοπρεπές αναγράφονται 603 Αρκάδες.
Για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται ο βαρύς φόρος αίματος που πλήρωσε η Αρκαδία μας για την Ελευθερία και τα ιδανικά του λαού μας.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου -ΠΕ Αρκαδίας με όποιες δυνάμεις διαθέτει βοηθά στην ολοκλήρωση του μνημείου.
Αξίζουν συγχαρητήρια στην Οικογένεια Πετρονώτη για την πρωτοβουλία του καθώς και στο στρατό για την παραχώρηση του οικοπέδου αλλά και για την γενικότερη συνδρομή του.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη