Τρίπολη: Ανοίγει ξανά η υπόθεση της «μαύρης χήρας»


[Ζούγκλα]: Τρίπολη: Ανοίγει ξανά η υπόθεση της «μαύρης χήρας»
Aνοίγει ξανά η υπόθεση της «μαύρης χήρας» στην Τρίπολη. Η δικογραφία θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία πρωτοδικών Ναυπλίου για να διερευνηθεί η ύπαρξη συνεργού ή συνεργών. Βασικός ύποπτος, ο παιδικός φίλος του θύματος.
Ποιος όπλισε το χέρι της χήρας
Ήταν 8 Δεκεμβρίου 2014 όταν ο καπετάνιος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην αυλή του σπιτιού του καλύτερου του φίλου. Λίγο πριν, ο Θανάσης Λάμπρου κυνήγησε τη σύζυγό του με ένα μαχαίρι απειλώντας την πως θα την σκοτώσει, αφού μόλις είχε επιβεβαιώσει τις υποψίες του περί απιστίας. Η έρευνα, μόλις άνοιξε ξανά.
Είχε συνεργούς η σύζυγος του καπετάνιου;
Είχε συνεργούς η σύζυγος του καπετάνιου, ποιος έδωσε στα χέρια της το όπλο;
Το σκεπτικό της απόφασης του δικαστηρίου είναι καταπέλτης: Τρίτο πρόσωπο της έδωσε το όπλο στα χέρια, προκειμένου να αμυνθεί.
Ποιος την βοήθησε να αλλάξει το σκηνικό του εγκλήματος;
Η κατηγορούμενη έφυγε από τον τόπο του εγκλήματος αφού προηγουμένως με τη βοήθεια άγνωστων ατόμων, άλλαξαν το σκηνικό στον τόπο του εγκλήματος, βγάζοντας μεταξύ άλλων την μπλούζα και την ζακέτα που φορούσε το θύμα.
Ποιος ο ρόλος του παιδικού φίλου του θύματος
«Από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε για έγκλημα όταν οι άλλοι μιλούσαν για αυτοκτονία και από την πρώτη στιγμή μιλούσαμε για την εμπλοκή άλλου ή άλλων προσώπων.

http://www.multi-news.gr/zougla-tripoli-anigi-xana-ipothesi-tis-mavris-chiras/
Share on Google Plus

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου