Με το Μουσικό Παραμύθι «ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του» κλείνουν τη σεζόν τα «ΣΚΑΘΑΡΙΑ» της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ



Το 70μελές Προ-Παιδικό τμήμα της ΧΟΡΩΔΙΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, τα «ΣΚΑΘΑΡΙΑ», κλείνει τη Χορωδιακή σεζόν 2017-2018, με το γνωστό μουσικό παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη «ο Τάκης ο Τεταρτάκης και οι φίλοι του».
Η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση πραγματοποιείται, με συνδιοργανωτές τον Δήμο Τρίπολης και τη Χορωδία Τρίπολης, στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσικής.
Καλείται το φιλότεχνο κοινό της πόλης, αλλά και οι μαθητές με τους γονείς τους, όπως παρακολουθήσουν την ανωτέρω εκδήλωση, με ελεύθερη είσοδο, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης, την Κυριακή 3 Ιουνίου και ώρα 7:30 το βράδυ.
Για την προετοιμασία και την παρουσίαση, της μουσικής- παραμυθένιας παράστασης, έχουν δουλέψει αρκετούς μήνες νωρίτερα τα «ΣΚΑΘΑΡΙΑ», υπό την καθοδήγηση, διδασκαλία και διεύθυνση της καθηγήτριας πιάνου, κ. Ελένης Αλεξοπούλου. Συμπαραστάτρια της Μαέστρου, στην επιμέλεια της θεατρικής παρουσίασης του παραμυθιού, είναι η ηθοποιός και δασκάλα θεάτρου, Χριστίνα Γκιντώνη.
Εξίσου σημαντικοί συνεργάτες, χωρίς τους οποίους δεν θα μπορούσε να παραχθεί το συγκεκριμένο αποτέλεσμα, είναι ο εικαστικός Βασίλης Νάστος και η διακοσμήτρια Άρτεμις Κολονιάρη.
Πρόκειται για ένα μουσικό παραμύθι, που σκοπό έχει την ανάδειξη της σωστής και δίκαιης συμπεριφοράς, ώστε να είναι πραγματοποιήσιμα τα όνειρα μας. Ακόμη και στη μουσική, λοιπόν, πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες ευγένειας, για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Το θέαμα που θα παρακολουθήσει το σεβαστό κοινό της πόλης, πλαισιώνεται από μικρούς μας φίλους- ηθοποιούς, καθώς και από εξαιρετικούς μουσικούς: τον Βασίλη Γεωργακόπουλο στο πιάνο, τον Θανάση Μουρλά στο βιολί και τον Παναγιώτη Τραχανά στα ντραμς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη