Ευχαριστίες Του Δήμου Τρίπολης Για Την Μεγάλη Συμμετοχή Και Ευαισθητοποίηση Του Κόσμου Στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση Για Το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

  •  

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 25/06/2018 η φιλανθρωπικού χαρακτήρα συναυλία του Δήμου Τρίπολης, για την συλλογή ειδών μακράς διάρκειας προς ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου και οικογενειών που αντιμετωπίζουν καθημερινά, σοβαρά οικονομικά προβλήματα.
 Η προσέλευση του κόσμου και η προσφορά σε είδη σίτισης και πρώτης ανάγκης ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και οφείλουμε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες που τίμησαν την εκδήλωση, με την ελπίδα η ανθρωπιστική  πρωτοβουλία τους να βρει ακόμα περισσότερους μιμητές.
Η συγκεκριμένη βραδιά προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την ευγενική συμμετοχή και συμβολή :

Αρχικά των καλλιτεχνών, Γιώργου Μπέκιου, Γιάννη Καψάλη, Γιάννη Κατσίγιαννη, Γιάννη Νταβέλη, τους οποίους και ευχαριστούμε από καρδιάς αλλά και όλων των μουσικών που συμμετείχαν.

Ένα ξεχωριστό μπράβο στον Άρη Μουγκοπέτρο όχι μόνο για την συμμετοχή του αλλά και για την εξαίρετη πρωτοβουλία του, που ο Δήμος Τρίπολης αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.
Ευχαριστίες στον Διονύση Ζάχο, που με το δικό του μοναδικό τρόπο ξεκίνησε την βραδιά και καλωσόρισε όλους τους παραβρισκόμενους.        

Και φυσικά ευχαριστούμε πολύ:
Τον Όμιλο Επιχειρήσεων Καναβέτα, για την παροχή καθισμάτων, το Κτήμα Παπαγεωργίου, το Οινοποιείο Τρουπή, το κτήμα Νασιάκου, το κτήμα Παναγόπουλου, τα κρασιά Γ. Παπαδόπουλος & Σια Ε.Ε, το Κτήμα Τσέλεπου, τον Αντρέα Αυδή, το Κτήμα Καλογερόπουλου, τα κρασιά Αναγνωστόπουλου «Ο Νοικοκύρης» και το Οινοποιείο Γεωργανόπουλου, για την προσφορά οίνου.
ΗΧΟΣΥΝΘΕΣΗ, ΣΜΥΡΝΙΩΤΗΣ GROUP και ΤΗΛΕΗΧΗΤΙΚΗ για την ηχητική και φωτιστική κάλυψη και τον Δημήτρη Μποτσώνη "καθ΄οδόν", για τη διανομή εντύπων και την αφισοκόλληση.
Τον MELISSINOS SECURITY για τη φύλαξη του χώρου, τον Γιώργο Ρούνη για το έντυπο προωθητικό υλικό, τη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για την προβολή της εκδήλωσης και όλα τα ΜΜΕ που κάλυψαν την εκδήλωση και βοήθησαν στην προώθησή της.
Την «Πεινακοθήκη», για τη φιλοξενία και διάθεση της αίθουσας εκδηλώσεων αφού ο καιρός δεν μας έκανε το χατίρι.
Όλοι μαζί για ένα σκοπό!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη