ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΣ




Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Αρκαδίας συγχαίρει τους διοργανωτές του 3ου Skiritida Run για την άρτια διοργάνωση.
Το Skiritida run για τρίτη χρονιά τράβηξε τα βλέμματα της Ελλάδας και όχι μόνο.
Όσοι βρεθήκαμε στο κατάμεστο από επισκέπτες Δάσος Σκιρίτιδας, το Σάββατο 2 Ιουνίου, και με ενεργό συμμετοχή των μελών μας, μεταξύ άλλων, του Προέδρου του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Μπουρτσουκλή, ο οποίος χαιρέτισε και την εκδήλωση, του Προέδρου του Τουριστικού Τμήματος του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Σαμπράκου, του μέλους του ΔΣ και Προέδρου της εταιρείας Ανάπτυξης Πελοποννήσου "ΑΓΑΠΗΝΩΡ" κ. Γιώργου Δημητρόπουλου, του μέλους του ΔΣ του Επιμελητηρίου κ. Ιωάννη Τερζή, διαπιστώσαμε ότι και η φετινή διοργάνωση ανέβασε ψηλά τον πήχη στα αθλητικά – πολιτιστικά γεγονότα της Ελλάδας.
Θα θέλαμε να συγχαρούμε για την άψογη διοργάνωση τον εμπνευστή του Skiritida Run, την εταιρία “Αρκαδική Οικολογική Φάρμα», τους αθλητές για το επίπεδο των αγώνων, την ευγενή άμιλλα ον υγιή συναγωνισμό και το φίλαθλο πνεύμα που παρουσίασαν και τους επιχειρηματίες, μέλη του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που στήριξαν με την προσφορά τους, σε προϊόντα, μία από τις σημαντικότερες διοργανώσεις της Πελοποννήσου.
Το τρίπτυχο άθλησης, διασκέδασης και πολιτισμού που προσφέρει το Skiritida Run αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης της Αρκαδίας.
Ευχόμαστε και την επόμενη χρονιά να υπάρξουν ανάλογες αθλητικές εκδηλώσεις και από άλλες περιοχές, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, την προβολή και την οικονομική ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.
Το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα σταθεί αρωγός στην ενίσχυση τέτοιων διοργανώσεων που προβάλλουν την Αρκαδία και τροφοδοτούν την επιχειρηματικότητα

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη