ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ


Στις 5 Ιουνίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος! Όμως αυτή την εποχή έχουμε και εμείς στον Ε.Ο.Σ. Τρίπολης τον δικό μας λόγο να γιορτάζουμε, μιας και φέτος συμπληρώθηκαν δύο χρόνια από τους καθαρισμούς που κάναμε το καλοκαίρι του 2016 στο Άλσος Παναρκάδων (το άλσος δίπλα από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο)! Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα το Άλσος, χάρις στη συνεισφορά πολλών εθελοντών, δεν έχει καμμία σχέση με αυτό που αντικρίσαμε πριν δύο χρόνια. Οι πολλές δράσεις καθαρισμού έφεραν αποτέλεσμα!
Δώσαμε έτσι την ευκαιρία να γνωρίσουν και να χαρούν το Άλσος αρκετοί συμπολίτες μας καθώς και αθλητικές ομάδες, σχολεία, κλπ, είτε κάνοντας απλούς περιπάτους, είτε πραγματοποιόντας αθλητικές προπονήσεις και αγώνες!
Το Άλσος Παναρκάδων είναι ένας πλούτος για την Τρίπολη, μας προσφέρει την ομορφιά του, ηρεμία και γαλήνη, αλλά έχει ανάγκη την προστασία όλων μας!
Οστόσο κάποιοι συμπολίτες μας, οι οποίοι πλέον είναι όλο και λιγότεροι, δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμα οτι δεν πρέπει να αφήνουν τα "σημάδια" τους όταν επισκέπτονται το Άλσος...
Εμείς οι υπόλοιποι πολίτες δεν έχουμε άλλον τρόπο να τους ενημερώσουμε οτι πρέπει να ενεργούν διαφορετικά, παρά μόνο με την αγάπη που έχουμε προς το Άλσος!
Αυτή την Τετάρτη (6-6-2018) λοιπόν, και ώρα 6.20 μ.μ., περπατάμε και καθαρίζουμε συμπληρωματικά το πανέμορφο Άλσος Παναρκάδων!

Ελάτε με την παρέα σας, για να πραγματοποιήσουμε ένα περίπατο ανταπόδοσης στην ομορφιά που μας προσφέρει απλόχερα το Άλσος Παναρκάδων!
Ελάτε στην παρέα μας, για ένα απολαυστικό περίπατο, ακόμα και αν η καθημερινότητα, η ρουτίνα και διάφοροι άλλοι λόγοι, σας περιορίζουν (π.χ. αν δεν έχετε πολύ χρόνο ή αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά) και δεν σας επέτρεψαν μέχρι τώρα να χαρείτε ένα περπάτημα μεγαλύτερης διάρκειας.

Διάρκεια περίπατου - καθαρισμού 20 έως 50 λεπτά και δυσκολία Α' (εύκολη).
Παρακαλούμε φέρτε μαζί σας γάντια και σακούλες απορριμμάτων.
Σημείο συνάντησης το πάρκινγκ ανάμεσα στην Τρίτη και την Τέταρτη είσοδο του Άλσους Παναρκάδων, επί της οδού Μεραρχίας (η προέκταση της οδού Ταξιαρχών, μετά τη Μεραχία).
Σε περίπτωση κακοκαιρίας, το πρόγραμμα θα τροποποιηθεί αναλόγως.


Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα εντευκτήρια του συλλόγου (Λαγοπάτη 43), Δευτέρα έως Παρασκευή 7.00 μ.μ με 9.00 μ.μ., στα τηλέφωνα 2710-232243 & 6974219674, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, www.eostripolis.gr καθώς και στη σελίδα του συλλόγου στο fb ΕΟΣ Τρίπολης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη