Προσφορά του Επιμελητηρίου Αρκαδίας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης




Το Επιμελητήριο Αρκαδίας επέδειξε για μία ακόμη φορά την κοινωνική του ευαισθησία, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Τρίπολης για τις ανάγκες συμπολιτών.
Σημειώνεται ότι ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Παρασκευάς Κατσικερός και ο Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Ιωάννης Μπουρτσουκλής παρευρέθησαν στην εκδήλωση – συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης την Δευτέρα 25 Ιουνίου στο γήπεδο της Κάρτσοβας, τονίζοντας ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας θα είναι πάντα παρόν σε κάθε κίνηση φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
«Η συμμετοχή και η προσφορά του κόσμου βοηθά στην προσπάθεια του Δήμου Τρίπολης. Στηρίζουμε, συγχαίρουμε και επιβραβεύουμε αυτή την προσπάθεια ως Επιμελητήριο Αρκαδίας και ως εκπρόσωποι των μελών - επιχειρήσεων του Νομού μας. Τονίζουμε ότι χωρίς τη συνδρομή και την στήριξη των μελών μας δε θα ήταν εύκολο να συμμετέχουμε έμπρακτα σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Μόνο ενωμένοι και αλληλέγγυοι μπορούμε να προχωρήσουμε» δήλωσαν χαρακτηριστικά οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη