Απεγκλωβίστηκε από το σπήλαιο και έβδομο παιδί - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Home Top Ad

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ΕΔΩ

Post Top Ad

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

Απεγκλωβίστηκε από το σπήλαιο και έβδομο παιδί

Απεγκλωβίστηκε και έβδομο από τα 12 παιδιά που παρέμεναν από τις 23 Ιουνίου εγκλωβισμένα στο πλημμυρισμένο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ της Ταϊλάνδης μαζί με τον προπονητή τους.

Τα νέα από το σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ είναι ευχάριστα καθώς ακόμα ένα παιδί, το έβδομο, απεγκλωβίστηκε σώο, όπως μεταδίδει το Reuters.
Προς το παρόν, μέσα στο σπήλαιο παραμένουν 5 παιδιά και ο προπονητής.
l
Πηγή φωτογραφίας: Twitter
Όπως και την Κυριακή, έτσι και σήμερα η επιχείρηση απεγκλωβισμού των παιδιών φαίνεται ότι γίνεται με γοργούς ρυθμούς, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις ότι τα πρώτα παιδιά της δεύτερης επιχείρησης θα έβγαιναν μετά τις 19:30 (ώρα Ταϊλάνδης),
Όπως αναφέρει το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων CNN, στις 4.23 (ώρα Ταϊλάνδης) ένα μέλος της ομάδας διάσωσης μετέφερε σε φορείο εκτός σπηλιάς το πρώτο από τα υπόλοιπα 8 που παρέμεναν εγκλωβισμένα. Αμέσως μετά τον απεγκλωβισμό του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, προκειμένου να εξεταστεί από τους γιατρούς.
Προς το παρόν οι Αρχές της χώρας δεν έχουν προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για την εξέλιξη της δεύτερης επιχείρησης διάσωσης.
Τα ταϊλανδέζικα Μέσα έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο, στο οποίο, όπως μετέδωσαν, φαίνεται η μεταφορά του πέμπτου παιδιού στο νοσοκομείο.
newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Post Bottom Ad

ΧΩΡΟΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ