Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απο την Τρίπολη παντρεύτηκε


© Παρέχεται από: PROTO THEMA S.A.
Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκε το απόγευμα του Σαββάτου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks. Η Αλεξάνδρα, παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, πλαστικό χειρουργό, Αριστομένη Γιαννόπουλο σε μια παραμυθένια τελετή στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου, στο Τατόι. Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με άμαξα και έλαμπε από ευτυχία.
Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)





Το ζευγάρι έκανε φαντασμαγορική είσοδο στον χώρο της δεξίωσης που φιλοξενήθηκε στο ίδιο κτήμα όπου είχε γίνει λίγο πριν και ο γάμος του. Λίγο πριν το ζευγάρι βρεθεί κοντά στους καλεσμένους του έπαιζε σε ένα μεγάλο video wall βίντεο με παιδικές φωτογραφίες των δύο ενώ λίγο αργότερα οι παρευρισκόμενοι είδαν και κοινές φωτογραφίες τους από τον πρώτο καιρό της σχέσης των δύο ερωτευμένων.  Όταν οι νιόπαντροι εμφανίστηκαν έσκασαν στον ουρανό πολλά πυροτεχνήματα ενώ αμέσως μετά χόρεψαν τον πρώτο τους χορό, έχοντας επιλέξει ένα πολύ τρυφερό ερωτικό τραγούδι από τη ροκ μουσική σκηνή.
Συσκευή αναπαραγωγής βίντεο από: YouTube (Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων)





Η μεγάλη έκπληξη του ζευγαριού στους καλεσμένους ήταν ότι εμφανίστηκε ο Μπο για να τραγουδήσει ενώ αμέσως μετά ακολούθησε η εμφάνιση της Ελλης Κοκκίνου η οποία τραγούδησε για παραπάνω από μία ώρα. Η τραγουδίστρια ήταν η μεγάλη έκπληξη του γαμπρού στη νύφη καθώς η Έλλη είναι η αγαπημένη της Αλεξάνδρας.


Αξίζει να σημειωθεί ότι καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς οι selfies και οι live μεταδόσεις στα social media έδιναν και έπαιρναν ενώ ακόμα και... γερανός είχε εγκατασταθεί κοντά στην πίστα χορού προκειμένου να απαθανατιστούν οι όμορφες αυτές στιγμές του ζευγαριού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τέλος, ανάμεσα στους καλεσμένους εκτός από τις συμμετέχουσες στο My style rocks ήταν ο Νίκος Αναδιώτης, ο Ευθύμης Ζησάκης, ο Ζώης Σημαντήρας και ο Γιώργος Κατσινόπουλος από το Nomads.


msn

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη