Τελικά η ¨κοινωνική ευαισθησία¨ του προέδρου των ΑΝΕΛ χτυπάει κόκκινο ….




Σε παλαιότερη παρέμβαση μου (πριν 1 έτος) είχα επισημάνει τον κίνδυνο, να απομακρυνθεί και να σταματήσει την λειτουργία του το Κ.Ε.Ν. (κέντρο εκπαίδευσης νεοσυλλέκτων) Τρίπολης γεγονός που θα καθιστούσε την Τρίπολη έρμαιο της κοινωνικής ευαισθησίας- ορέξεις του κ. Καμένου και αυτό με αφορμή το σχέδιο εκκαθάρισης και ουσιαστικά κατάργησης του Στρατοπέδου της Τρίπολης.
Πλέον ουσιαστικά αυτό που δεν έπρεπε να γίνει έγινε …
Η Τρίπολη όσο πάει και αποδυναμώνεται η Αρκαδία κινδυνεύει να χάσει κεκτημένα της και δυστυχώς ελάχιστοι είναι αυτοί που αντιλαμβάνονται ή έστω ανησυχούν για το που οδεύει η Αρκαδία μας. Αντί να βοηθηθεί η Αρκαδία περισσότερο από άλλους νομούς λόγω του ότι είναι κυρίως ορεινός νομός και δεν έχει ιδιαίτερο τουρισμό, αλλά ούτε σημαντική βιομηχανία, δυστυχώς παρατηρούμε ότι ειδικά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο.
Σήμερα όμως ο κ. Καμένος μας εμφανίζει με «ακράτητη μανία» ότι η ίδια η χώρα αποτελεί έρμαιο της κοινωνικής του ευαισθησίας.
Έρμαιο η εξωτερική πολιτική, έρμαιο οι υπουργοί του Σύριζα, έρμαιο ο ίδιος ο Πρωθυπουργός (βέβαια σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους…) έρμαιο η ίδια η κυβέρνηση και κατ επέκταση η πολιτεία, οι θεσμοί, η ελληνική κοινωνία και οι έλληνες πολίτες.
Ποιος να περίμενε ότι ο «γιατρός του σπασμένου χεριού του κ. Τσίπρα στην περιβόητη διαφήμιση» θα εξελισσόταν σε ολοκληρωτική ομηρία της πολιτικής και κοινωνικής ζωής της πατρίδας.
Βέβαια και προφανέστατα, όλο αυτό το περίφημο παιχνιδάκι, αποτελεί ολοκληρωμένο και καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο κατάργησης οποιασδήποτε διαφορετικότητας και αντίρρησης, με καλά προσαρμοσμένους στόχους σε ίσως κοινό παιχνίδι εξουσίας με πολλούς και ετερόκλητους παίκτες διεθνούς χαρακτήρα…!!!
Είμαι απολύτως πεπεισμένος ότι η μόνη λύση πλέον είναι η άμεση προσφυγή στις κάλπες να προλάβουμε να σώσουμε οτιδήποτε αν σώζετε.
Αποδείχθηκε ο καιροσκοπισμός, η ασχετοσύνη, η αναξιοκρατία, ο ανθελληνισμός, η φοβία τους προς τον Χριστιανισμό, την δικαιοσύνη, την παιδεία, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα της πατρίδας μας.
Φτάνει πια !
Σε αυτό τον αγώνα για την Ελλάδα, την Θρησκεία και τα παιδιά μας δεν περισσεύει κανείς, οφείλουμε όλοι μας να είμαστε παρόντες στο ραντεβού με την ιστορία, για να προφυλάξουμε όλα αυτά για τα οποία ζούμε και αναπνέουμε.
ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ – M.Sc.
Στέλεχος Τομέα Οικονομίας & Ανάπτυξης Ν.Δ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη