ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ NEWS

Μαρία Μενούνος – Keven Undergaro: Οι πρώτες εικόνες από το γάμο τους στο Άκοβο Αρκαδίας!

Μαρία Μενούνος – Keven Undergaro: Οι πρώτες εικόνες από το γάμο τους στο Άκοβο Αρκαδίας! | tlife.grΣτο Άκοβο Αρκαδίας αποφάσισε η Μαρία Μενούνος να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο τον άντρα της ζωής της, Keven Undergaro. Το ζευγάρι έφτασε στην Ελλάδα την Τετάρτη για να επιμεληθεί τις τελευταίες λεπτομέρειες του μυστηρίου έτσι ώστε να είναι όλα έτοιμα για ζήσει μια από τις πι όμορφες στιγμές της ζωής του έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Η νύφη έκλεψε τις εντυπώσεις με τη νυφικη δημιουργία που επέλεξε και με τον τρόπο που έφτασε στην εκκλησία. Η Σήλια Κριθαριώτη  της έφτιαξε ένα off the shoulder νυφικό από μεταξωτή οργάντζα με λουλούδια ζωγραφισμένα στο χέρι. To πέπλο απο μεταξωτό τούλι με λουλούδια εμπλουτισμένο με λεπτομέρειες ζωγραφισμένες στο χέρι.
Κουμπάροι είναι ο Λέων Πατίτσας και η Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος. Όλοι μαζί, μαζί με το ζευγάρι έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας για να ντυθούν και να πάνε στην εκκλησία. Η ευτυχισμένη νύφη, που ζει όλη τη διαδικασία με χαρά παιδιού, χαιρέτησε τους πάντες και μίλησε στους δημοσιογράφους που την περίμεναν από νωρίς. Το ίδιο και ο Keven.
Ο Σωτήρης Κυρανάκος με το νυφικό της Μαρίας
Δημήτρης Γιαννέτος, Σωτήρης Κυρανάκος, Μαριέττα Χρουσαλά
Ελάχιστοι είναι οι καλεσμένοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE, που ταξίδεψαν από την Αμερική. Η Μαρία, μετά τον εντυπωσιακό πολιτικό γάμο στην Times Square στη Νέα Υόρκη, ήθελε να κάνει αυτό το μυστήριο κυρίως για τους συμπατριώτες της τιμώντας τα ήθη και τα έθιμα της ιδιαίτερης πατρίδας της.
Για αυτό το λόγο και το μενού του γάμου κινείται σε παραδοσιακές και τοπικές γεύσεις που συνάδουν με τις προτιμήσεις του ζευγαριού. Το Δειπνοσοφιστήριον Catering, που ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου την οργάνωση του γάμου, σχεδίασε έναν “Greek style family service” γάμο με παραδοσιακό, ελληνικό μενού με πιάτα εμπνευσμένα από τόπο της αγαπημένης παρουσιάστριας με παραδοσιακές πινελιές όπως άρωμα και χρώμα λεμονιού αλλά και ελληνικά βότανα.
Όλα έφτασαν στην Αρκαδία, σύμφωνα με τις πληροφορίες του TLIFE, από την Αθήνα με 4 φορτηγά κάνοντας το χωριό να κινείται όλο στους ρυθμούς του γάμου.
Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου ενώ θα ακολουθήσει η δεξίωση στο Δημοτικό Σχολείο Ακόβου.
Παραδοσιακό χαρακτήρα θα έχουν και τα αναμνηστικά που θα παραλάβουν οι καλεσμένοι αφού τα επιμελήθηκε μαζί με της μπομπονιέρες η Κρητικιά δημιουργός Ελίνα Μπακίντα. Από τις ωραίες λεπτομέρειες στη διακόσμηση θα είναι και τα λεμόνια, που σύμφωνα με το TLIFE, είναι από τα αγαπημένα της νύφης.
Στην εκκλησία, που απέχει περίπου 300 μέτρα από το πατρικό της θα την συνοδεύσει ο πατέρας της και έφτασαν με άμαξα! Φυσικά μαζί και η μητέρα της αλλά και ο αδερφός της υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής και τσολιάδων. Σε γιορτινό κλίμα έγινε και η προετοιμασία στο σπίτι της.
Όσον αφορά το νυφικό της φέρει την υπογραφή της Σήλιας Κριθαριώτη ενώ το make up και τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο κουμπάρος και κολλητός της Δημήτρης Γιαννέτος. Ο γνωστός beauty expert ανέλαβε και την κουμπάρα, Μαριέττα Χρουσαλά αλλά και τη μαμά της νύφης, Λίτσα Μενούνος.
tlife

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη