Τυχαία συνέπεσαν οι δυο πολιτικές εκδηλώσεις; Όσα δεν έδειξαν οι κάμερες



Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Όπως αποδείχτηκε τουλάχιστον προχθές από την ¨τυχαία¨ ταυτόχρονη πολιτικοπεριφερειακή εκδήλωση ανακοίνωση υποψηφιοτήτων Περιφερειαρχών Πελοποννήσου.

Καταρχήν να πούμε ότι και στις δυο δεν παρευρέθηκαν δημότες της πόλης μας - απλοί πολίτες.

Δεύτερον ηχηρά ονόματα που περιμέναμε να δούμε δεν εμφανίστηκαν ποτέ.

Η δε Φώφη με τον Δήμαρχο Δημήτρη Παυλή εκτός από μια χειραψία δεν υπήρξε κάτι άλλο, παρά το σάλο ότι ο Πολυζωγόπουλος δήλωσε κλπ κλπ , βγάλτε συμπεράσματα.
Η Φώφη ήταν πιο θερμή και γελαστή με άλλους ανθρώπους και κουρασμένη μάλλον ήρθε , έτσι φάνηκε στην εμφάνιση της.

Στου δε Νίκα μπορούμε να πούμε το κλίμα ήταν πιο δεμένο μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν τουλάχιστον , ο λόγος του ήταν πιο ελεύθερος και δυναμικός, όχι τόσο τυποποιημένος και δεν χρησιμοποίησε ομιλία αλλά ίσως να είχε σημειώσεις.

Αναμενόμενη στους δημοσιογραφικούς κύκλους η εμφάνιση Γιάννη Κατσίρη στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ, παρόλο που είναι περιφερειακός σύμβουλος ακόμα της παράταξης Τατούλη
Δεν περιμέναμε τον Γιώργο Θεοδωρακόπουλο στην ΝΟΔΕ η αλήθεια είναι, δεν ξερουμε που το πάει ο Γιώργος και τι κίνηση θα κάνει.

Να πούμε τόσο ο Παναγιώτης Νίκας όσο και ο Γιάννης Μπουντρούκας είναι πρόσωπα που έχουν δείξει πολύ καλή δραστηριότητα και αυτό είναι η εγγύηση για να δούμε μια μάχη γιγάντων στις Περιφερειακές πολύ ενδιαφέρουσα!!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη